powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.

Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ

ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5223580 - FAX: 210 5229289


Αθήνα 4 Ιουλίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατά τις εκλογές της Ομοσπονδίας την 29η Ιουνίου 2009 προέκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Για το Δ.Σ. και την Ελεγκτική Επιτροπή:

Περιφερειακό Ψηφοδέλτιο «Ε.Π.Α.Ρ.Χ.Ι.Α.»: Ψήφοι 61 – Έδρες 8 (7 από την Α’ Κατανομή και 1 από τη Β΄) – Αθανασιάδης, Γκεσούλης, Λυριστής, Μπατάρας, Πίγκος, Τζαμπαζλή, Τοπουζλής και Τοπτσίδης. Για την Ελεγκτική Επιτροπή: Έδρες 3

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ: Ψήφοι 18 – Έδρες 2 (Από την Α’ Κατανομή) – Ντόμαλης – Παρασίδης. Για την Ελεγκτική Επιτροπή: Έδρα 1

Α.Σ.Ε.Π.Ε.: Ψήφοι 17 – Έδρες 2 (Από την Α’ Κατανομή) – Κοντώσης – Λάππας. Για την Ελεγκτική Επιτροπή: Έδρα 1.

Α.Κ.Ε.Π. Β.Δ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: Ψήφοι 9 – Έδρα 1 (Από την Α’ Κατανομή) -Καραπάνος

ΚΡΗΤΗ: Ψήφοι 8 – Έδρα 1 (Από τη Β’ Κατανομή) – Παπαδάκης.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ: Ψήφοι 8 – Έδρα 1 (Από τη Β’ Κατανομή) – Φαργκάνης.

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ι. ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ: Ψήφοι 8 – Έδρα 0 (Δεν κάλυψε το εκλογικό μέτρο και δεν συμμετείχε στη Β΄ Κατανομή αφού ήταν μεμονωμένος υποψήφιος).

Για την Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.:

Περιφερειακό Ψηφοδέλτιο «Ε.Π.Α.Ρ.Χ.Ι.Α.»: Ψήφοι 48 – Έδρες 5
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ: Ψήφοι 27 – Έδρες 3
Α.Σ.Ε.Π.Ε.: Ψήφοι 16 – Έδρες 2
Α.Κ.Ε.Π. Β.Δ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: Ψήφοι 10 – Έδρα 1
ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ και ΕΛΕΝΗ: Ψήφοι 8 – Έδρα 0
ΚΡΗΤΗ: Ψήφοι 0 – Έδρα 0
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ: Δεν συμμετείχε.

Δεν συμμετείχε κανένας αντιπρόσωπος του Ν. Θεσσαλονίκης διότι δεν επιτρέπεται η συμμετοχή τους στις εκλογές για την Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. όπως και της Λάρισας, της Μεσσηνίας και της Λέσβου.

Αναλυτικά το πρακτικό της εφορευτικής επιτροπής, με όλους τους εκλεγμένους και τους αναπληρωματικούς τους, θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που προέκυψε μετά τις εκλογές της 29ης Ιουνίου 2009 είναι η παρακάτω:

Πρόεδρος: Κ. Τοπτσίδης
Α΄ Αντιπρόεδρος: Α. Καραπάνος
Β΄ Αντιπρόεδρος: Δ. Πίγκος
Γ. Γραμματέας: Α. Τζαμπαζλή
Αναπλ. Γ. Γραμματέας: Ι. Γκεσούλης
Ταμίας: Θ. Αθανασιάδης
Υπ. Τύπου και Δημ. Σχέσεων: Α. Λυριστής
Μέλη: Θ. Τοπουζλής, Β. Μπατάρας, Β. Κοντώσης, Η. Λάππας, Π. Ντόμαλης, Ι. Παρασίδης, Μ. Παπαδάκης, Ν. Φαργκάνης.

Τα θέματα που απασχόλησαν το Δ.Σ. από την πρώτη του συνεδρίαση ήταν τα ακόλουθα:

ΣΥΜΒΑΣΗ: Εστάλη από την ΟΠΑΠ το κείμενο με τις τελευταίες αλλαγές, όπως αυτές είχαν ζητηθεί στη συνάντηση της Θεσσαλονίκης. Σ’ αυτό περιλαμβανόταν και η πολυσυζητημένη τροποποίηση του προοιμίου, σχετικά με την αποκλειστικότητα, όπως έγινε αποδεκτή από την Γ.Σ. της Ομοσπονδίας στις 29/6/2009. Δηλαδή πέρα από τα παιχνίδια που το Ελληνικό Δημόσιο έχει αναθέσει να τα διοργανώνει κατά αποκλειστικότητα η ΟΠΑΠ και τα οποία διακινούνται αποκλειστικά από τα πρακτορεία μας, με την νέα τροποποίηση έγινε αποδεκτό πως και όλα τα νέα παιχνίδια που τυχόν θα πάρει στο μέλλον η ΟΠΑΠ κατά αποκλειστικότητα κι αυτά θα διατίθενται μόνο από τα πρακτορεία. Η απόφαση του Δ.Σ. είναι να προχωρήσουμε άμεσα στην υπογραφή των ατομικών συμβάσεων με την προϋπόθεση ότι το κείμενο δεν κρύβει καμιά άλλη διαφορά από τα συμφωνημένα.

ΚΑΠΝΙΣΜΑ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ σε όλα τα πρακτορεία. Αυτό λέει ο νόμος και η Ομοσπονδία καλεί τα μέλη της να τον τηρήσουν. Παράλληλα έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασίες για απαλλαγή του κλάδου από το μέτρο. Με επιστολές στα Υπουργεία Υγείας και Αθλητισμού αλλά και με την συνδρομή της ΟΠΑΠ, θα προσπαθήσει η Ομοσπονδία να εξαιρέσει τα πρακτορεία χωρίς βέβαια να χρειαστούν οι προτεινόμενες πολυδάπανες εγκαταστάσεις. Να ισχύσει δηλαδή και στις δικές μας επιχειρήσεις, ότι ισχύει και με την εξαίρεση των Καζίνο. Αλλά μέχρι τότε τα πρακτορεία πρέπει να τηρούν τον νόμο, αλλιώς θα αντιμετωπίσουν βαρύτατες συνέπειες, που ΟΠΑΠ και ΠΟΕΠΠΠ θα επιβάλουν, πέρα από τα όσα προβλέπει ο νομοθέτης. Η Ομοσπονδία δεν είναι δυνατόν να επιτρέψει τον Αθέμιτο Ανταγωνισμό των παρανομούντων, ενάντια στους συνεπείς συναδέλφους.

ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΕΡΔΩΝ: Είναι στα σχέδια της κυβέρνησης να προχωρήσει στη κατάθεση νομοσχεδίου που θα φορολογεί τα κέρδη από τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως ποσού. Εάν γίνει αυτό τότε είναι βέβαιο ότι ο κλάδος θα υποστεί ένα ακόμα πλήγμα σε μια εποχή που τα έσοδα ΔΕΝ περισσεύουν. Αποφασίστηκε ΑΜΕΣΗ ενεργοποίηση της Ομοσπονδίας. Με επιστολές σε Υπουργείο Οικονομικών και ΟΠΑΠ. θα κάνουμε σαφές, ότι πιθανή επιβολή τέτοιου νόμου θα λειτουργήσει ως «μπούμερανγκ» αφού θα επιφέρει μεγαλύτερη πτώση στα κέρδη του κράτους από αυτά που προσδοκεί να εισπράξει από τη φορολόγηση. Ενάντια σ’ αυτό το μέτρο οι κινητοποιήσεις μας θα είναι ανυποχώρητες.

ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΗ: Η ΔΕΗ ζήτα αύξηση της εγγύησης που έχει καταβληθεί από τον κάθε πράκτορα, ώστε να επιτρέψει τη συνέχιση της εξόφλησης των λογαριασμών της στα πρακτορεία μας. Μετά από συζήτηση απεφασίσθη να απαντήσει η Ομοσπονδία με αντιπρόταση που νομίζουμε ότι καλύπτει τις ανάγκες της ΔΕΗ. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να προστατέψουμε τα εισοδήματα των συναδέλφων από μια πιθανή καταγγελία σύμβασης, αλλά και να αποφύγουμε λάθη του παρελθόντος που οδήγησαν στη κατασπατάληση του εγγυητικού μας κεφαλαίου από λίγους «κακοπληρωτές».

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: www.poeppp.gr: Ένας από τους στόχους της νέας διοίκησης είναι να οδηγήσουμε την Ομοσπονδία σε μια νέα εποχή επικοινωνίας με τα μέλη της. Αποφασίστηκε η δημιουργία και υποστήριξη ενός διαδικτυακού τόπου μέσω του οποίου θα υπάρχει αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ μελών και Ομοσπονδίας. Θα φτιαχτεί ένα site όπου θα παρουσιάζονται οι προτάσεις, τα σχέδια αλλά και οι πράξεις της νέας διοίκησης. Μέσα από το site θα μπορούν οι πράκτορες να ενημερώνονται έγκυρα και άμεσα για τα νέα που αφορούν τον κλάδο αλλά και θα μπορούν να διατυπώνουν τα προβλήματα και τις ανησυχίες που ίσως τους απασχολούν. Θα προσπαθήσουμε έτσι να ξεπεράσουμε τα προβλήματα επικοινωνίας του παρελθόντος, πετυχαίνοντας το: «Η Ομοσπονδία πιο κοντά στον πράκτορα - Ο πράκτορας πιο κοντά στην Ομοσπονδία».

...........................................................................................................................

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΟΠΑΠ - ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ


Χρειάστηκε σχεδόν μια δεκαετία, για να αναγνωρίσει η ΟΠΑΠ Α.Ε. την καθοριστική συνδρομή των επαγγελματιών πρακτόρων στην ανάπτυξη της εταιρίας. Και αποτέλεσμα της αναγνώρισης αυτής ήταν η ιστορική συμφωνία για τη Σύμβαση που πλέον θα διέπει τις σχέσεις της ΟΠΑΠ και των πρακτόρων της. Στο κείμενο αποτυπώνεται η δέσμευση της εταιρίας και του δικτύου πωλήσεων να κυριαρχήσουν, με κοινό αγώνα, απέναντι σε κάθε επίβουλο του Ελληνικού Μονοπωλίου, προσφέροντας με διαφάνεια και κοινωνική ευθύνη ψυχαγωγία στην ελληνική οικογένεια, αποτρέποντας την εξάρτηση από τα τυχηρά παίγνια και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Από μόνη της η επιτυχής αντιμετώπιση των παράνομων διοργανωτών δίνει προοπτικές σημαντικής ενίσχυσης των οικονομικών αποτελεσμάτων της ΟΠΑΠ, των πρακτόρων και του Ελληνικού Δημοσίου, από την ελληνική αγορά.

Η απόφαση αυτή είναι δεδομένη για τους πράκτορες ΟΠΑΠ και έρχεται σε ευθεία ρήξη με το φοροεισπρακτικό ατόπημα του Υπουργείου Οικονομικών, που ζητά την κατακόρυφη επιβάρυνση με άμεσους φόρους του καταναλωτικού κοινού των νόμιμων τυχηρών παιγνίων, σπρώχνοντας δισεκατομμύρια ευρώ στα αφορολόγητα ταμεία των παράνομων διοργανωτών.

Αυτοί, απαλλαγμένοι από κόστη φορολογίας και αδειοδότησης, ανταγωνίζονται αθέμιτα και εκ του ασφαλούς την ΟΠΑΠ, παρασέρνοντας με υψηλότερες τιμές το κοινό στους αδιαφανείς μηχανισμούς τους. Δισεκατομμύρια χάνονται στα ταμεία τους, χωρίς να ανταποδίδεται ούτε ένα ευρώ στην ελληνική κοινωνία. Τώρα, με την επιπλέον επιβάρυνση κατά 10% των κερδών του παίκτη από το πρώτο ευρώ, οι παράνομοι στήνουν γλέντια και καλούν πρώτο προσκεκλημένο τον Υπουργό Οικονομίας. Ο δήθεν στόχος για άμεση άντληση 180 εκατομμυρίων, θα στερήσει από τα έσοδα της ΟΠΑΠ ανακυκλούμενο τζίρο τουλάχιστον 600 εκατ. ευρώ. Όμως το κυριότερο είναι ότι η ήδη προβληματική ανταγωνιστικότητα του «Πάμε Στοίχημα» θα δεχτεί το τελικό χτύπημα. Από τα 2 δις πωλήσεων που πραγματοποίησε το 2008 η ΟΠΑΠ στο ΣΤΟΙΧΗΜΑ, τουλάχιστον το 70% θα πάρει τον δρόμο της αλλοδαπής. Αντί 180 εκατομμυρίων πρόσθετων εσόδων, το δημόσιο θα απολέσει δισεκατομμύρια.

Το Ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών χαράζει ξαφνικά αντίθετη πορεία από τις άλλες χώρες της Ε.Ε. (Βρετανία, Κύπρος κλπ) όπου τα κρατικά ταμεία ανάπνευσαν μετά τον πολλαπλασιασμό των φορολογητέων εσόδων που προκάλεσε η απόφαση τους να απαλλάξουν το κοινό από την άμεση φορολογία και να προχωρήσουν σε επιβαρύνσεις μόνο των καθαρών εσόδων των διοργανωτών. Φυσικά με την αυτονόητη προϋπόθεση της εντατικοποίησης των ελέγχων στους πειρατές του εξωτερικού. Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα οι αφορολόγητοι ιντερνετικοί έχουν αποθρασυνθεί και μπαίνουν στο ...χρηματιστήριο!!!

Η ΠΟΕΠΠΠ δεν μπορεί να δεχτεί πως αυτή η απόφαση είναι ακόμη μια αποτυχία των αποτυχημένων. Η Ομοσπονδία είναι υποχρεωμένη να ερευνήσει πιο βαθιά. Γιατί στο ΦΕΚ της επιτροπής ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ διαβάζουμε πως η επιτροπή έχει αρμοδιότητα να «συγκεντρώνει, μελετά και επεξεργάζεται στοιχεία σχετικά με τα έσοδα του Δημοσίου από τη λειτουργία των τυχερών παιχνιδιών και τη διεξαγωγή τους». Στην επιτροπή αυτή βρήκε στέγη και γνωστός κυβερνητικός παράγοντας, μετά την απομάκρυνση του από τις υψηλότερες βαθμίδες διοίκησης της ΟΠΑΠ. Και ξαφνικά, αμέσως μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών των καταστροφικών μέτρων που διαλύουν την ΟΠΑΠ και γενικά τα Κρατικά Τυχερά Παιχνίδια, στέλνοντας δισεκατομμύρια στα ταμεία των ιντερνετικών παρανόμων, ο κύριος αυτός προσλήφθηκε στη διοίκηση παράνομου εν δυνάμει ανταγωνιστή της ΟΠΑΠ, χωρίς να γίνει ακόμη γνωστό το τι εισηγήθηκε αρμοδίως, την προηγούμενη μέρα, στον Υπουργό.

Φήμες διαβεβαιώνουν πως το σχετικό νομοσχέδιο έχει ήδη κατατεθεί στη Βουλή, με σκοπό την εσπευσμένη ψήφιση του πριν το τέλος Ιουλίου. Αν πραγματικά αυτή είναι η πρόθεση της κυβέρνησης, τότε υποχρέωση μας είναι να επιχειρήσουμε κάθε δυνατή ενέργεια για την αποτροπή του. Οι κινητοποιήσεις μας θα είναι οι δυναμικότερες που έγιναν ποτέ ακόμη κι αν αυτό έχει μεγάλο κόστος και για την ίδια την Κυβέρνηση. Που βέβαια πρώτα πρέπει να μας εξηγήσει πως γίνεται να εξαιρούν πάντα τα ΚΑΖΙΝΟ, τόσο από τις ληστρικές επιβαρύνσεις του κοινού, όσο και από την απαγόρευση του καπνίσματος. Αν δεν έλαβαν το μήνυμα των ευρωεκλογών, τότε πρέπει να σκεφτούν καλά πως τα πρακτορεία μας τα επισκέπτεται όλο το εκλογικό σώμα. Και ο λόγος μας περνά.


Για την Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Α. ΛΥΡΙΣΤΗΣ

18 σχόλια:

Giannis είπε...

Συνάδελφος είχε την ευγενή καλοσύνη να μου στείλει το δελτίο τύπου της ΠΟΕΠΠΠ.
Αν και η ίδια η ΠΟΕΠΠΠ δεν μας τιμά με το να μας συμπεριλάβει στη λίστα των αποδεκτών της ενημέρωσής της, θεωρώ υποχρέωσή μου να σας την κοινοποιήσω.

Unknown είπε...

Καλημέρα. Βρίσκω θετικές τις ενέργειες της Ομοσπονδίας για το κάπνισμα, αλλά ειδικά για την φορολόγηση των κερδών. Μαζί με την αναδουλειά εάν δεν γίνει κάτι, θα είναι καλύτερο το λουκέτο. Άνθρωπος δεν πατάει στο πρακτορείο μου παιδιά. Τι κακό τους έχω κάνει;
Όσο για την ιστοσελίδα νόμιζα πως υπήρχε. Πάντως η Θεσσαλονίκη πρωτοπορεί και υπάρχει εδώ και ένα χρόνο περίπου. Δεν ξέρω μόνο γιατί δεν ενημερώνετε από τους αρμοδίους.

chalkidona.online@gmail.com είπε...

Απλώς υπάρχει η σελίδα της Θεσσαλονίκης. Δεν ενημερώνεται.

Όσο για τον τζίρο εγώ το πρώτο εξάμηνο έκλεισα 26% κάτω. Και δεν έφταιγε το τσιγάρο.
Φανταστείτε τι θα γίνει από δω και πέρα.

Giannis είπε...

Ο Θεός να μας φιλάει!!!

vazelos είπε...

Πατεντα ΄΄συναδελφου΄΄ για την απαγορευση καπνισματος.Επειδη εχει και οδιε βαζει τασακια στα τραπεζια και αφηνει μονο τους παικτες του ιπποδρομου να καπνιζουν για να μην κανει αθεμιτο ανταγωνισμο στους συναδελφους πρακτορες οπαπ!!!Και ρωταω ο περιεργος.Δηλ αν ενας που παιζει κινο αναψει τσιγαρο θα του πει να το σβησει γιατι απαγορευεται?Αθανατε ελληνα με τις πατεντες σου!!!

Unknown είπε...

Καλησπέρα σε όλους. Γιατί η ιστοσελίδα του σωματείου είναι ανενεργή εδώ και μήνες και δεν μπορούμε να ενημερωθούμε? Αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει.

chalkidona.online@gmail.com είπε...

Το 35% του ΟΤΕ που θα το πληρώνει ο ΟΠΑΠ από πότε θα ισχύει;
Θα έχει καθόλου αναδρομική ισχύ ή μόνο μέτα την υπογραφή των συμβάσεων;

chalkidona.online@gmail.com είπε...

Για ποιο σωματείο μιλάς; Της Θεσσαλονίκης; Πάντως για όποιο και να μιλάς το να κρατάς μια τέτοια σελίδα ενημερωμένη θέλει δουλειά. Και από ότι φαίνεται δεν υπάρχει χρόνος για ενημέρωση της σελίδας.

Giannis είπε...

Για τους Θεσσαλονικείς:
Στις 9:30 συνάντηση, ενημέρωση, ανταλλαγή απόψεων και φιλική κουβεντούλα στο πρακτορείο του Φαργκάνη.
Όσοι πιστοί προσέλθετε.

Unknown είπε...

Καλησπέρα φίλοι συνάδελφοι. Καλώς σας βρίσκω. Φίλε Γιάννη σε ευχαριστώ για την φιλοξενία σου στην πραγματικά ακριβοδίκαια, αμερόληπτη ιστοσελίδα σου. Ήθελα εδώ και καιρό να πάρω μέρος στις ουσιώδες συζητήσεις αλλά το αμελούσα. Σήμερα μου έδωσε μια ακόμη αφορμή ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ λέγοντας γιατί η ιστοσελίδα του σωματείου είναι ανενεργή εδώ και καιρό. Και σαν μέλος του σωματείου, αλλά και επειδή επί προεδρίας μου φτιάχτηκε αυτή η ιστοσελίδα και επειδή επί 14 χρόνια που οι συνάδελφοι της Θεσσαλονίκης με τιμούν με την ψήφο τους και επειδή δεν είμαι αχάριστος, πρέπει έστω και από την φιλόξενη ιστοσελίδα του φίλου μας να σας ενημερώνω επί παντός επιστητού. Η ιστοσελίδα του σωματείου μας φίλε ΑΧΙΛΛΕΑ από την ημέρα που ανέλαβε η νέα διοίκηση του σωματείου μας έχει μόνον 3!!! ανακοινώσεις. Παράλληλα έχουν σβηστεί όλες οι παλιές ανακοινώσεις της προηγούμενης Διοίκησης και το χειρότερο σβήσθηκε και το εναρκτήριο εισαγωγικό κείμενο της ιστοσελίδας μας. Αν χρειαστεί θα επανέλθω.

chalkidona.online@gmail.com είπε...

Εδώ λέει για τις αντιδράσεις στην φόρο-επιδρομή ακόμα και στα μικρά κέρδη των παιχνιδιών.

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12334&subid=2&tag=9462&pubid=12293137

Unknown είπε...

Καλημέρα συνάδελφοι. Ο πρόεδρος της ΠΟΕΠΠΠ κάλεσε την Πέμπτη 11/7/2009 έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο με αποκλειστικό θέμα την φορολόγηση των κερδών. Αναμένονται αποφάσεις, ενδεχομένως και άμεσες κινητοποιήσεις

chalkidona.online@gmail.com είπε...

Καλημέρα, δεν είναι δυνατόν να σκέφτονται τέτοια μέτρα. Θα τελειώσουν όλα τα παιχνίδια. Θα υπάρξει κατακραυγή από τον κόσμο που παίζει. Τους λέει κλέφτες τώρα, αν κάνουν και κάτι τέτοιο τι θα λένε μετά. Θα παίζει ένας παίκτης 5 ευρώ κίνο θα κερδίζει 0,50 ευρώ και θα του κρατάμε 5 λεπτά φόρο!!! Αν μας λέει να ξαναπαίξει το 50λεπτο τι κάνουμε; Και ξέρετε όλοι πολύ καλά πόσα δελτία των 0,50 χτυπάμε καθημερινά.

Unknown είπε...

Πιστεύω πως αν η απαγόρευση του τσιγάρου έχει κάποια επίπτωση επισκεψημότητας στα πρακτορεία μας, η φορολόγηση των κερδών θα μας αποτελειώσει. Θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτό το θέμα.

Unknown είπε...

Συμφωνώ με τα λεγόμενα σου ΒΕΣΤ. Και τα δυο θέματα είναι πολύ σημαντικά για το μέλλον μας. Στην χθεσινή συγκέντρωση των πρακτόρων στο πρακτορείο του Φαργκανη όλοι ήμασταν πολύ προβληματισμένοι με τα θέματα αυτά και μας διαβεβαίωσε ότι θα γίνουν σωστές κινήσεις για την επίλυση τους στο έκτακτο Διοικητικό συμβούλιο της Πέμπτης.

satis είπε...

Mporei kapoios na moy pei giati gkriniazoyn oi upalliloi toy opap k theloyn poreies mazi mas!!
Oloi me bonus einai ekei?

Giannis είπε...

Αυτό κι εγώ δεν το κατάλαβα.

Giannis είπε...

Προσπαθώ να συνοψίσω τα κύρια σημεία της χθεσινής συνάντησης.
Σήμερα όμως, περιέργως, είχε λίγο δουλίτσα, έχω και Ιππόδρομο και προσπαθώ να τελειώσω το κείμενο έγκαιρα.
Πιστεύω ότι το απόγευμα θα μπορέσω να το ανεβάσω.