powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ
ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5223580 - FAX: 210 5229289
Αθήνα 17 Ιουνίου 2009
ΠΡΟΣ: ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΕΠΠΠ
Αριθ. Πρωτ.: Δ
ΘΕΜΑ: ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΤΗΣ ΟΠΑΠ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ
Συνάδελφοι
Με μεγάλη αγανάκτηση το Δ.Σ. της ΠΟΕΠΠΠ ενημερώθηκε σήμερα ότι η ΟΠΑΠ, αν και ίδια αρνείται να υπογράψει τη μεταξύ μας συμφωνημένη Σύμβαση, έβγαλε στον δρόμο δήθεν «επιθεωρητές πρακτορείων» οι οποίοι απροκάλυπτα επιχειρούν εκφοβισμό των πρακτόρων και προπαγανδίζουν τις θέσεις της ΟΠΑΠ ενάντια στην απόφαση της Ομοσπονδίας, να μη δεχτεί καμιά αλλαγή στο κείμενο της Σύμβασης.
Επικεντρώνονται ειδικά στην άρνηση μας να υποκύψουμε στον εκβιασμό τους να επιτραπεί στην ΟΠΑΠ να διακινεί τα παιχνίδια μας και εκτός πρακτορείων.
Οι ...«επιθεωρητές» αυτοί, χωρίς να φέρουν ειδική σήμανση και χωρίς να επιδεικνύουν σχετική εξουσιοδότηση, εισβάλλουν κυριολεκτικά στα καταστήματα των πρακτόρων και δημιουργούν κλίμα τρομοκρατίας.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
Κανενός είδους συνεργασίας δεν είναι δυνατό να επιδείξουμε, σε ανθρώπους που «αποφασίζουν και διατάσσουν». Κανείς δεν έχει δικαίωμα να ελέγξει αυθαίρετα τις ανεξάρτητες επιχειρήσεις μας και καμιά επίπτωση ομαδική ή ατομική δεν μπορεί να υποστούμε, αφού όλοι είμαστε ενωμένοι.
Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας αποφασίστηκε, με μόνο μία ψήφο κατά, να εισηγηθεί στη Γ.Σ. την έναρξη δυναμικών κινητοποιήσεων και πρώτη 24ωρη απεργία την 25η Αυγούστου 2009, ημέρα διεξαγωγής της τελικής φάσης των προκριματικών για τους Ομίλους του Τζάμπιονς Λιγκ και ταυτόχρονα ημέρα μεγάλης δημοσιότητας για την ΟΠΑΠ, αφού τότε ακριβώς ανακοινώνει στον Τύπο και στους θεσμικούς του εξωτερικού, τα οικονομικά αποτελέσματα του Α΄ εξαμήνου 2009 για την εταιρία.
Συνάδελφοι
Χωρίς να παρασύρεστε σε ακραίες συμπεριφορές, αδιαφορήστε γι’ αυτούς τους δήθεν επιθεωρητές και μην επιδεικνύετε καμιά συνεργασία μαζί τους. Αν η ΟΠΑΠ πείστηκε από τους κακούς της συμβούλους να περάσει σε πόλεμο με τους πράκτορες, τότε ας είναι έτοιμοι να υποστούν και τις συνέπειες.
Διορισμένες διοικήσεις γνωρίσαμε πολλές. Αλλά όλες εξαφανίστηκαν.
Εμείς μείναμε. Και παλεύουμε για το δίκιο μας.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για το Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.
Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΖΑΜΠΑΖΛΗ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΠΤΣΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: