powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

ΟΥΔΕΝ ΝΕΩΤΕΡΟΝ

Καμία εξέλιξη στα θέματα που μας αφορούν μετά τη Γ.Σ. της ΠΟΕΠΠΠ.
21 διαφοροποιήσεις έχει το κείμενο που δόθηκε για την υπογραφή της σύμβασης.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμφωνία είχε γίνει.
Για τα έξοδα (ΟΤΕ) το 70 - 30 των πανηγυρισμών του Κλωνάρη, έγινε 35 - 65.
35 ο ΟΠΑΠ και 65 εμείς για να μην μπερδευόμαστε.
Δεν του φτάνουνε για παραπάνω του κ. Χατζηεμμανουήλ. Έχει να πληρώσει τα bonus στον εαυτό του και τους άλλους παρατρεχάμενους στον ΟΠΑΠ.
Το σημαντικότερο όμως είναι ότι ο κ. Χατζηεμμανουήλ δήλωσε πως δεν μπορεί να εγγυηθεί πως τα νέα παιγνίδια θα τα πάρουμε μόνο εμείς οι πράκτορες.
Μήπως θυμάστε πως θριαμβολογούσε ο Κλωνάρης γι αυτό το θέμα;
Θα τα πάρουμε και εμείς λέει τώρα ο κ. Χατζηεμμανουήλ.
Αν πληρούμε όμως τις προϋποθέσεις που θα τεθούν.
Και αν μιλάμε για φρουτάκια, πρέπει να φτιάξουμε νέα μαγαζιά κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π.
Φέξε μας και γλίστρησε δηλαδή.
Από τη Γ.Σ. έλλειπαν οι αντιπρόσωποι Αθηνών και Πειραιώς.
Έλειπε και ο Κλωνάρης. Αυτό έκανε ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση καθώς ο Κλωνάρης θα μπορούσε να δώσει εξηγήσεις και να τοποθετηθεί στο όλο θέμα.
Καθώς ορίστηκαν οι εκλογές της ΠΟΕΠΠΠ για τις 29 Ιουνίου με την συμμετοχή των αντιπροσώπων Αθήνας - Πειραιά, η ΠΟΕΠΠΠ με τη σημερινή της σύνθεση δεν έχει και πολλά περιθώρια δράσης. Έτσι οι όποιες εξελίξεις θα δρομολογηθούν από τη νέα διοίκηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές.
Αναμένουμε................

3 σχόλια:

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Φίλε Γιάννη ο Κλωνάρης έκανε ΟΛΕΣ τις διαπραγματεύσεις για την σύμβαση. Αυτός συνθηκολόγησε, και καλά έκανε έως ένα σημείο, με τον καλύτερο!!! πρόεδρο που πέρασε από τον ΟΠΑΠ. Ο Κλωνάρης ήξερε τα πάντα και τι επρόκειτο να συμβεί. Και αυτήν την στιγμή αυτός πάλι είναι από πίσω. Ο από πίσω όμως δεν πρέπει να φαίνεται. Άλλωστε υπάρχουν πολλά πειθήνια όργανα του που τον καλύπτουν. Στην Ελλάδα μας η ρουφιανιά είναι επάγγελμα και τα λαμόγια αρχιμάστορες. Το μέλλον του κλάδου διαγράφεται αβέβαιο και δυσοίωνο για μεγάλη μερίδα πρακτόρων. Το μεγαλύτερο όπλο που είχαμε ,απεργία, είναι από χέρι χαμένο. Μας μένει πλέων ο ψυχρός πόλεμος . Αλλά η εμπιστοσύνη μου είναι κλονισμένη. Τόσο από τους πράκτορες, όσο και από τους συνδικαλιστές.

Giannis είπε...

Λες να έχει το θράσος να ξαναβάλει υποψηφιότητα στο τέλος του μήνα;
Ή μήπως του "ζητήσουν" να σώσει τον κλάδο;
Πάντως κι εγώ πιστεύω πως ξέρει τις επιδιώξεις του ΟΠΑΠ, τις οποίες και έχει αποδεχθεί, αν δεν έχει αναλάβει να τις προωθήσει κι όλα.
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι το ΓΙΑΤΙ.