powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΠΛΕΣ

Άνοιξε πάλι κουβέντα για την προμήθεια μας στο Στοίχημα από τους γνωστούς φωστήρες!!
Άνθρωποι που δεν μπορούν να κάνουν απλή μαθηματική σκέψη, εμφανίζονται ξαφνικά ως ειδήμονες και κάνουν μάλιστα και «προτάσεις» για να βελτιώσουμε τα κέρδη μας. Τους έχω πολλαπλώς αποδείξει ότι η υποτιθέμενη αύξηση του εισοδήματός μας, μειώνοντας την προμήθειά μας, μόνο στον φανταστικό κόσμο που έχουν πλάσει στο μυαλό τους μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Το παίζουν και επαγγελματίες πράκτορες τρομάρα τους. Μάθε πρώτα Ρε φίλε προσθαφαίρεση και μετά προχωράς στον πολλαπλασιασμό.
Λοιπόν για να τελειώνει αυτή η καραμέλα: Η βελτίωση του «Πάμε Στοίχημα» είναι θέμα ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΠΑΠ. Ούτε η προμήθειά μας φταίει, ούτε οι Traders, ούτε οι απελπισμένοι συνάδελφοι που παίζουν τριπλές. Αν θέλει ο ΟΠΑΠ αλλάζει αύριο τους όρους του παιχνιδιού και οι προμήθειές μας εκτοξεύονται στα ύψη!
Θέλει όμως;
Εγώ λέω ότι δεν θέλει.
Ο ΟΠΑΠ, και τα στελέχη του, πληρώνονται με βάση τα κέρδη. Εμείς με βάση τον τζίρο. Πολλές φορές αυτά τα δύο είναι αλληλοσυγκρουόμενα.
Ο ΟΠΑΠ και ειδικά τα υψηλόβαθμα στελέχη του κονομάνε όταν τα κέρδη του Οργανισμού ανεβαίνουν. Κονομάνε δηλαδή από την χασούρα των παικτών. Εμάς δεν μας ενδιαφέρουν τα κέρδη που θα έχει ο ΟΠΑΠ από το στοίχημα. Μας ενδιαφέρει ο τζίρος γιατί πάνω στο τζίρο υπολογίζεται η προμήθειά μας. Δηλαδή, αντίθετα με τον ΟΠΑΠ, όχι μόνο δεν μας ενδιαφέρει η χασούρα των παικτών, αλλά μας ενδιαφέρει να κερδίζουν οι παίκτες για να μπορούν να τζιράρουν περισσότερα χρήματα, άρα να ανεβαίνουν και οι δικές μας προμήθειες.
Να λοιπόν ο πρώτος λόγος που δεν θέλει ο ΟΠΑΠ να αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού. Εδώ η καλύτερη πρόταση που ακούστηκε ποτέ είναι το 70-30. Πραγματικό όμως 70-30. Και όχι αυτό το έκτρωμα που κυκλοφόρησε ως πρόταση και παρουσιάστηκε ως 70-30. Τρόποι εφαρμογής που να μας εγγυούνται ότι δεν θα μειωθεί η προμήθειά μας συνολικά υπάρχουν πάρα πολλοί. Αρκεί να το καταλάβουν και οι άσχετοι μαθητευόμενοι ταχυδακτυλουργοί.
Υπάρχουν και άλλοι λόγοι όμως που ο ΟΠΑΠ δεν θέλει να αλλάξει την σημερινή άρρωστη κατάσταση.
Ακούγονται πολλά! Δεν μπορώ να υιοθετήσω τίποτε γιατί αυτοί που τα λένε δεν έχουν ισχυρές αποδείξεις να μας πείσουν ότι αυτά όντως συμβαίνουν. Έτσι αναγκαζόμαστε να τα θεωρούμε υποθέσεις ατεκμηρίωτες.
Ακούγεται για παράδειγμα ότι οι traders έχουν ισχυρή επιρροή μέσα στον ΟΠΑΠ αν δεν είναι άνθρωποι εκ των έσω.
Για δείτε ένα σενάριο:
Έχουμε ένα μονό με αποδόσεις 1,35-4,10-6,00 δηλαδή γκανιότα 15%.
Το παιγνίδι παίζεται πολύ στον άσσο τόσο έξω όσο και στον ΟΠΑΠ. Αποφασίζουν λοιπόν να αλλάξουν την απόδοση και να την κάνουν 1,20-4,85-9 επίσης γκανιότα 15%. Το λαμόγιο λοιπόν που ξέρει την πληροφορία μέσα από τον ΟΠΑΠ παίζει λίγο πρίν την αλλαγή της απόδοσης τον άσσο στο 1,35 25000€. Ξέρετε πόσα πρακτορεία έχουν περιθώριο 25000€ χωρίς να χρειαστεί να αυξήσουν το πλαφόν τους; ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.
Μόλις αλλάξει η απόδοση πάει και παίζει το Χ2 με αποδόσεις 4,85-9.
Δηλαδή ο «μάγκας» έπαιξε το συγκεκριμένο παιχνίδι ΤΡΙΠΛΗ με αποδόσεις 1,35-4,85-9 με γκανιότα 5,8%!!!!
Μείον 8% η προμήθεια του πράκτορα, άρα καθαρό κέρδος 2,2%. Χωρίς να μπλέξεις με εταιρίες του εξωτερικού, πιστωτικές κάρτες κ.λ.π. πληρωμή άμεση και σίγουρη με την ασφάλεια της συναλλαγής που του εξασφαλίζει ο ΟΠΑΠ.
Τι είπατε;
Ά και κάτι για τις τριπλές. Υπάρχουν κάποιοι απελπισμένοι συνάδελφοι οι οποίοι παίζουν κάποια μονά τριπλές για να πληρώσουν το εκκαθαριστικό τους. Έτσι τουλάχιστον λένε οι φωστήρες. Επίσης υπάρχουν ακόμη και σήμερα κάτι «σαΐνια» που «παίζουν τα μαθηματικά στα δάκτυλα», που υποστηρίζουν ότι αυτοί οι συνάδελφοι βλάπτουν το στοίχημα, τον ΟΠΑΠ και κατ’ επέκταση τους υπόλοιπους πράκτορες.
Ρωτάω όλους λοιπόν:
Αυτοί οι συνάδελφοι κάνουν κάτι παράνομο;
Βλάπτουν τον ΟΠΑΠ;
Βλάπτουν τους άλλους πράκτορες;
Εμποδίζουν με την πράξη τους αυτή την βελτίωση των όρων του στοιχήματος;
Ποιόν βλάπτουν τελικά;

Δεν θα απαντήσω σήμερα για να δώσω την ευκαιρία στους «φωστήρες» να το ξανασκεφτούν και στους συναδέλφους που ελαφρά τη καρδία υιοθετούν ότι ασυναρτησία λένε κάποιοι που τους εμπιστεύονται τις τύχες του κλάδου να αξιολογήσουν μόνοι τους αυτά που τους πλασάρουν. Όποιος θέλει μπορεί να απαντήσει εδώ. Η δική μου απάντηση λοιπόν αύριο.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

καλησπερα...γραφω για πρωτη φορα,εχω μια απορια.Οσοι δεν εχουν υπογραψει την συμβαση την 28η οκτωβριου θα δουλευουν?

Giannis είπε...

Ο Κλωνάρης στη διαδικτυακή του συνέντευξη αναφέρθηκε στο θέμα 4 φορές:

napolitanos:

- Ποσος χρονος μας επιτρεπετε να μελετησουμε την συμβαση και να την υπογραψουμε?

- Ε, όχι. Τη σύμβαση την έχουμε στα χέρια μας 16 μήνες. Ποιος θα τη μελετήσει τελευταία στιγμή. Αυτός ας αργήσει. Αλλά στο μεταξύ δεν θα μπορεί να κάνει χρήση και των δικαιωμάτων της Σύμβασης. Οι υπόλοιποι γιατί να περιμένουμε;


klopmn:
- Συγνώμη προς τι τόσο άγχος να υπογραφεί η σύμβαση ξαφνικά.. τρεις μέρες προ εκλογών.. και με ένα μήνυμα που λάβαμε εφτά παρά δέκα.. αύριο στις 16:00 να είστε εκεί να υπογράψετε.. Εγώ δεν έχω ούτε υπαλλήλους να μου κρατάνε το μαγαζί ούτε και θα έκλεινα τέτοια μέρα με europa league για να παίξω τα προσωπικά και κομματικά παιχνίδια κανενός.. Ούτε καν προλάβαμε να διαβάσουμε το κείμενο.. Τώρα απαντώνται οι απορίες των πρακτόρων; Δηλαδή, πρώτα υπέγραψε και μετά ρώτα ότι θες για αυτό που υπέγραψες.. Αν συμφωνείς έχει καλώς.. Εμείς οι πράκτορες κάναμε υπομονή τόσο καιρό.. Το μαχαίρι στο λαιμό να το βάλουν στον εαυτό τους..


- Ποιος σου είπε να υπογράψεις σήμερα; Διάβασε όσο θες. Άλλο είπα. Πως μέχρι να αποδεχτείς τη σύμβαση (αν τελικά συμφωνήσεις) μέχρι τότε δεν έχεις δικαίωμα να λειτουργήσεις με τα εκ της συμβάσεως δικαιώματα (35% ΟΤΕ, Πώληση, 3.500 κάτοικοι κλπ)


Kellyath:

- τι πιθανοτητες αλλαγων μελλοντικα υπαρχουν στο κειμενο που υπογραψαμε κ απο ποτε θα τεθει σε εφαρμογη.συγνωμη εκ των προτερων αν εχει ηδη απαντηθει.

- Μπαίνει σε εφαρμογή για τον καθένα πράκτορα ξεχωριστά αμέσως, από την ώρα υπογραφής των δύο μερών.

kostas-propo:

Σε πόσο χρονικό διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης και δεδομένης της αλλαγής κυβέρνησης και διοίκησης οπαπ, πιστεύετε ότι θα έχουμε δικαίωμα να λειτουργήσουμε με τα εκ της συμβάσεως δικαιώματα?

- Μόλις απάντησα. Από τη πρώτη στιγμή. Δεν προβλέπεται μεταβατική περίοδος.


Μας λέει δηλαδή ότι όποιος υπέγραψε θα έχει αργία και όποιος δεν υπέγραψε δεν θα έχει.
Δηλαδή το μηχανογραφικό θα λειτουργεί για τους μεν και δεν θα λειτουργεί για τους δε;
Αυτό δεν μας το διευκρίνισε. Μάλλον κάποιος πρέπει να τον ξαναρωτήσει!!!!!