powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

ΣΤΟΧΟΣ ΤΑ 400άρια ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ

Πέφτουν πλέον οι μάσκες.
Αποκαλύπτεται ο λόγος της άρον άρον υπογραφής των συμβάσεων.
Όλη αυτή η βιασύνη έχει στόχο τα 400€ της συνεταιριστικής μερίδας του πράκτορα στον ΣΕΠΠΠ.
2 εκατομμύρια ευρώ είναι το μπαγιόκο. Βάλε και τα δικαιώματα εγγραφής και άλλες έκτακτες ή τακτικές εισφορές, το ποσό που καλείται να διαχειριστεί ο ΣΕΠΠΠ δια του προέδρου και του Διευθυντή του είναι τεράστιο.
Πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ!!!!!
Είναι πολλά τα λεφτά ΚΙΜΩΝΑ!!!!!!
Έτσι δεν είναι; Στην ΠΟΕΠΠΠ θα είχες να διαχειριστείς 150 ψωροχιλιάδες, την εισφορά του ΟΠΑΠ. Παραιτήθηκες λοιπόν από την ΠΟΕΠΠΠ για να ανοίξει ο δρόμος για τον ΣΕΠΠΠ καθώς υπάρχει το ασυμβίβαστο των δύο θέσεων.
Δεν ξέρω αν ο Γιαννίκος ή ο Ντόμαλης, κατά τα λεγόμενα του Κλωνάρη, εποφθαλμιούν θέσεις και αξιώματα στον ΣΕΠΠΠ.
Αυτό που ξέρω είναι ότι αμφότεροι έχουν τις δουλειές τους. Αυτός που είναι αργόσχολος την τελευταία τουλάχιστον τριετία, είναι ο Κλωνάρης. Αυτός κυνηγά διάφορες δορυφορικές με το επάγγελμα θέσεις.
Να σας θυμίσω ότι αμέσως μετά την παραίτησή του από την ΠΟΕΠΠΠ, προσελήφθη από το νέο τότε ΔΣ ως έμμισθος ειδικός σύμβουλος!!!!!
Μετά τη γενική κατακραυγή αναγκάστηκε να τα μαζέψει και να γυρίσει στη Θάσο.
Αντί όμως να κάτσει στ’ αυγά του, άρχισε να καταστρώνει το σχέδιο της κατάληψης του επόμενου στόχου: Τον ΣΕΠΠΠ.
Έπρεπε όμως να υπογραφούν αυτές οι συμβάσεις για να γίνει ο ΣΕΠΠΠ δικαιούχος της δραστηριότητας της είσπραξης λογαριασμών. Με την σύμπραξη του κ. Χατζηεμμανουήλ λοιπόν βαπτίζεται ο ΣΕΠΠΠ και μόνον αυτός, ως ο δικαιούχος αυτής της δραστηριότητας. Για να μπορέσει όμως να ενεργοποιηθεί ο ΣΕΠΠΠ, έπρεπε να παύσει η σημερινή κατάσταση. Έπρεπε να σταματήσουν να εισπράττουν οι πράκτορες με τον σημερινό τρόπο. Για να επιτρέψει όμως η ΔΕΗ κάτι τέτοιο έπρεπε να πάρει τα χρήματα που της χρωστάνε οι καταχραστές «συνάδελφοι». Αντί να αναζητηθούν ευθύνες τόσο στη ΔΕΗ, όσο και στην ΠΟΕΠΠΠ γιατί επέτρεψαν στο φαινόμενο να πάρει τις σημερινές ανεξέλεγκτες διαστάσεις, βρήκαν την εύκολη λύση να πληρώσουν τα σπασμένα οι τίμιοι συνάδελφοι. Και τα χρήματα που τυχόν εισπραχθούν δικαστικά από τους καταχραστές; Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε.
Όλα αυτά βέβαια για το καλό των πρακτόρων. Για να μας σώσει από τους Γιαννίκους, τους Φαργκάνηδες και τους Ντομάληδες.
Φτάνει ρε Κλωνάρη!!!! Άσε να προλάβουμε να επωφεληθούμε από τα «ευεργετήματά» σου ως τώρα και συνεχίζεις μετά!!!
Θα μπορούσε όμως κάποιος να μου εξηγήσει τι δουλειά έχει ένας ΤΕΩΣ πράκτορας να ανακατεύεται με τα κοινά του κλάδου; Η τέως συνδικαλιστική του δράση τον νομιμοποιεί;
Απ’ ότι ξέρω ο Κίμωνας Κλωνάρης δεν είναι πλέον πράκτορας. Αποσύρθηκε!
Έτσι δικαιολογείται η επιμονή των συναδέλφων από την Καβάλα ότι δεν υπέγραψες σύμβαση, κάτι που ποτέ δεν διέψευσες.
Έτσι εξηγείται και η παραίτηση από την Ομοσπονδία!!!!
Ένας ΤΕΩΣ πράκτορας δεν μπορεί να είναι συνδικαλιστής!!!
Μπορεί όμως να είναι γενικός κουμανταδόρος στον ΣΕΠΠΠ. Μπορεί να διαχειρίζεται κάποια εκατομμύρια ευρώ των πρώην συναδέλφων του. Βλέπετε είχε φροντίσει ο ΑΓΝΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ να μην απαγορεύεται η ενασχόλησή του με τον ΣΕΠΠΠ. Αντίθετα φρόντισε να αποκλείσει τους αντιπάλους του ορίζοντας το ασυμβίβαστο.
Δεν μπορεί δηλαδή ένας συνδικαλιστής μας, ενεργός πράκτορας, να εμπλακεί στα του συνεταιρισμού και μπορεί να εμπλακεί ένας άσχετος πλέον με τον κλάδο ΤΕΩΣ πράκτορας!!!
Είναι ΝΟΜΙΜΟ δεν λέω. Είναι όμως και ΗΘΙΚΟ;
Εκτός και αν είσαι της άποψης ότι το ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ!!!!
Να σου θυμίσω κυρ Κίμωνα ότι ο τελευταίος που ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο έχει πάει για ψάρεμα διαρκείας!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: