powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 2 Μαΐου 2009

ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ..............

Εκτός από τον καλύτερο πρόεδρο όλων των εποχών (του ΟΠΑΠ) και τον καλύτερο πρόεδρο που είχαμε ποτέ (στην ΠΟΕΠΠΠ) που πιστεύουν ότι διοικούν και καθοδηγούν τον ΟΠΑΠ στην πανευρωπαϊκή κορυφή, ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι με την Εθνική μας λοταρία ξέρουμε πολύ καλά ότι ο ΟΠΑΠ προχωρά με τον αυτόματο πιλότο.
Απ' ότι φαίνεται όμως τον τελευταίο καιρό ο αυτόματος πιλότος κάνει "νερά". Ή μάλλον καλύτερα, ο αυτόματος πιλότος κάνει "φτερά".
Η τελευταία συντήρηση δεν έγινε όπως συνήθως και το πετούμενο έγειρε το ράμφος προς τα κάτω, έχασε την επαφή με την κορυφή και αφέθηκε στη βαρύτητα.
Εκτός και αν δεν αφέθηκε αλλά καθοδηγείται σε επίγειο στόχο. Γιατί να ξέρετε παίζει κι αυτό το σενάριο. Σταματάω εδώ και θα επανέλθω όταν θα έχω πιο συγκεκριμένα στοιχεία.

Εκτός από την "γκάφα" με την απουσία των αγώνων του ΝΒΑ που απαξίωσε το μπασκετικό κουπόνι της τρέχουσας περιόδου, την "γκάφα" με το κλείσιμο του Κυριακάτικου ΠΡΟΠΟ το Σάββατο στις 14:15, ήρθε και η απαξίωση του ποδοσφαιρικού κουπονιού με την απουσία αποδόσεων στα αυριανά Σκανδιναβικά παιγνίδια.
Θα μου πείτε δεν είναι η πρώτη φορά. Ούτε και η τελευταία θα πω εγώ.
Ναι αλλά το κακό το τελευταίο καιρό έχει παραγίνει. Έχουμε καταντήσει να εκδίδουμε το κουπόνι μόνοι μας. Και με δικά μας έξοδα φυσικά. Άσε που όταν ο παίκτης βλέπει τους αγώνες χωρίς αποδόσεις "σπάζεται", "κρυώνει", και τελικά πετάει το κουπόνι, αναζητώντας αλλού στοιχηματική στέγη.
Και άντε με τις αργίες του Πάσχα να το καταλάβω.
Για αύριο όμως οι αποδόσεις σε Β΄ Νορβηγίας έπρεπε να είναι τυπωμένες στο κουπόνι, και της Β΄Σουηδίας να μας έχουν δοθεί από προχθές 30 Απριλίου.
Και εξηγούμαι:
Στη Β΄Σουηδίας η 4η αγωνιστική εξελίχθηκε στις 29/4 με έναν αγώνα να διεξάγεται στις 30/4.
Δεν έπρεπε να έχουμε τις αποδόσεις από τις 30/4; Άντε από τις 2/5;
Γιατί πρέπει να τις πάρω στις 10 το πρωί της 3/5;
Φυσικά και δεν περιμένω λογική απάντηση.
Στη Β' Νορβηγίας τώρα. Η 4η αγωνιστική διεξήχθη στις 26/4, την προηγούμενη Κυριακή δηλαδή. Μόνο ένας αγώνας έγινε την Τρίτη που ολοκλήρωσε την αγωνιστική.
Τί λόγος υπάρχει να μην είναι τυπωμένες οι αποδόσεις στο κουπόνι που βγήκε την Πέμπτη;
Ούτε εδώ περιμένω λογική απάντηση.
Ρε σεις εκεί στον ΟΠΑΠ βγάζετε αποδόσεις, ή τις αντιγράφετε από κανέναν αληθινό oddmaker;
Κύριε Χατζηεμμανουήλ πληρώνετε στελέχη του ΟΠΑΠ γι αυτήν την διαδικασία;
Ή μήπως την κοπανίσατε όλοι για την Πρωτομαγιά και θα έρθετε την Κυριακή το πρωί (10 η ώρα;) με την άνεσή σας να δώσετε αποδόσεις;
Όλοι εσείς, συμπεριλαμβανομένων των "καλύτερων" προέδρων που πέρασαν ποτέ από ΟΠΑΠ και ΠΟΕΠΠΠ, θέλετε να πάει ψηλότερα ο ΟΠΑΠ; Θέλετε να συνεχίσει την πορεία του ο Οργανισμός, ή μήπως άρχισε η διαδικασία απαξίωσής του όπως και με άλλες δημόσιες επιχειρήσεις για να παραδοθεί για ένα κομμάτι ψωμί σε ψευτόμαγκες "επιχειρηματίες" που καραδοκούν;
Μήπως τελικά και η συνεχής αναβολή υπογραφής των συμβάσεων εντάσσεται σε κάποιο σχέδιο απαξίωσης του ΟΠΑΠ;
Η υπογραφή των συμβάσεων θα ισχυροποιήσει τον ΟΠΑΠ. Θα δέσει το δίκτυό του, την μεγάλη του δύναμη και σίγουρα θα βελτιώσει τη θέση του στην αγορά.
Διαφωνώ με πάρα πολλά σημεία της σύμβασης που είναι κομμένα και ραμμένα για κάποιους "πράκτορες" και όχι το σύνολο του δικτύου, αλλά προτιμώ την υπογραφή μιας κακής σύμβασης, την οποία μπορούμε να διορθώσουμε μετά όταν θα έχουμε απαλλαχθεί από τους εφιάλτες, παρά να μην υπογράψουμε καθόλου οδηγώντας τον ΟΠΑΠ σε απαξίωση και την πλειοψηφία των πρακτόρων σε αφανισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: