powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ NBA? οεο .....

Το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, το ΝΒΑ, βρίσκεται στα play offs και από την Κυριακή αρχίζουν οι ημιτελικές σειρές σε Ανατολή και Δύση. Όπως είναι φυσικό το ενδιαφέρον των φίλων του Αμερικανικού πρωταθλήματος κορυφώνεται. Μέχρι την Κυριακή υπάρχουν προγραμματισμένοι 9 αγώνες και μόνο ένας από αυτούς την Πρωτομαγιά που είμαστε κλειστά. Απ' ότι όλοι ξέρουμε ο ΟΠΑΠ έχει συμπεριλάβει το ΝΒΑ στα κουπόνια του. Στο "Πρωτομαγιάτικο" όμως κουπόνι που κυκλοφόρησε ο ΟΠΑΠ δεν περιλαμβάνεται κανένας αγώνας από το ΝΒΑ. Αντίθετα σε περίοπτη θέση δεσπόζουν οι αγώνες της ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ, οι ημιτελικοί που διεξάγονται την Πρωτομαγιά που είμαστε κλειστά.
Θα μου πείτε ότι η συμμετοχή Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στην ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ είναι μαγνήτης για τους μπασκετόφιλους που θέλουν να στοιχηματίσουν. Στο ΝΒΑ το ενδιαφέρον είναι σαφώς πιο περιορισμένο. Όλοι ξέρουμε όμως πως ο παίκτης του στοιχήματος ποντάρει την τελευταία στιγμή και σίγουρα την ημέρα του αγώνα. Εγώ πιστεύω ότι ο αγώνας των "αιωνίων" θα στοιχηματιστεί λιγότερο από το στοίχημα που θα "τραβούσαν" οι αγώνες του ΝΒΑ αν ήταν στο κουπόνι.
Όπως και να 'χει η παρουσία των αγώνων του ΝΒΑ στο κουπόνι θα ήταν θετική.
Δεν μπορώ να καταλάβω λοιπόν γιατί "ξεχάστηκαν".
Ας δούμε όμως πως η απουσία αυτών των αγώνων επηρεάζει τους εμπλεκόμενους με το στοίχημα.
Οι ΠΑΙΚΤΕΣ που τόσο καιρό παίζουν το ΝΒΑ σίγουρα απογοητεύτηκαν. (-)
Οι ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ έχασαν την προμήθεια που αντιστοιχεί στο τζίρο που δεν έγινε. (-)
Ο ΟΠΑΠ έχασε τον τζίρο που θα γινόταν και τα κέρδη που του αναλογούν. (-)
Όλοι έχασαν δηλαδή. Τότε γιατί η ομάδα των στελεχών του ΟΠΑΠ που έχει αναλάβει το μπάσκετ (αγώνες και διαφορές πόντων) δεν "έπαιξε" το ΝΒΑ;
Αδυνατώ να το καταλάβω.
Κλείνοντας θα ήθελα να θυμίσω στους μή γνωρίζοντες ότι ...

ακολουθεί τριήμερο και

οι αγώνες του ΝΒΑ απαιτούν
καθημερινή έκδοση διαφοράς πόντων.

Καλή Πρωτομαγιά.................

Δεν υπάρχουν σχόλια: