powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

6 Μαΐου 2009: Στη Γ.Σ. των μετόχων του ΟΠΑΠ .............
"Σε μία εβδομάδα θα αρχίσει η αποστολή των συμβάσεων για υπογραφή από τους πράκτορες."
Αυτή η πρόταση αποδίδεται στον πρόεδρο του Οργανισμού κ. Χατζηεμμανουήλ, όπως μας ενημέρωσαν παρευρισκόμενοι πράκτορες(;).
Σήμερα, 16 μέρες μετά, όχι μόνο συμβάσεις δεν είδαμε, αλλά οι πληροφορίες λένε ότι η ΠΟΕΠΠΠ απορρίπτει το κείμενο καθώς δεν είναι το συμφωνημένο και ψηφισμένο από τη Γ.Σ. της Ομοσπονδίας.
Ο ΟΠΑΠ υπαναχώρησε.
Δηλαδή ο κ. Χατζηεμμανουήλ υπαναχώρησε.
Ο ΟΠΑΠ δεν είναι αυτόβουλο ον να υπαναχωρήσει. Ο πρόεδρός του αποφασίζει.
Και αυτά που ακούγονται αόριστα ότι ο υπηρεσιακός μηχανισμός του ΟΠΑΠ είναι αυτός που άλλαξε το κείμενο είναι παραμυθάκια με τον Κακό Λύκο και την κοκκινοσκουφίτσα για παιδάκια του νηπιαγωγείου
Δηλαδή οι υπάλληλοι του ΟΠΑΠ αποφάσισαν να πάρουν πίσω το λόγο που έδωσε ο Πρόεδρός τους στους πράκτορες. Τί λέτε ρε αλάνια;
Έγινε ολόκληρη ιστορία, συναντήσεις, συνεδριάσεις, ξενύχτια για να συμφωνηθεί ένα κοινά αποδεκτό κείμενο και σήμερα παίρνουμε στα χέρια μας κάτι άλλο; Αυτό λέγεται πισώπλατη μαχαιριά. Για να μην το πω όπως βγαίνει από το στόμα κάθε λογικού ανθρώπου.
Δεν είναι πολύς ο καιρός από τότε που κάποιοι, πολλοί κάποιοι, θεωρούσαν ότι ο κ. Χατζηεμμανουήλ ήταν ο καλύτερος πρόεδρος που πέρασε από τον ΟΠΑΠ!!!!!!
Φαντάσου να ήταν και από τους χειρότερους.
Βέβαια αυτή την άποψη μας την "επέβαλαν" κάποιοι από την ΠΟΕΠΠΠ που μιλούσαν μαζί του. Πολύ θα ήθελα να τους ακούσω τώρα. Τώρα όμως σφυρίζουν αδιάφορα.
Ας δούμε όμως τι συνέβη από πέρυσι το καλοκαίρι που το κείμενο είχε συμφωνηθεί.
Τέλη Αυγούστου λίγο πριν τα εγκαίνια της ΔΕΘ στη συγκέντρωση των πρακτόρων στη Θεσσαλονίκη, η οποία έγινε για να δοθούν εξηγήσεις επί του κειμένου της σύμβασης από τον ίδιο τον κ. Χατζηεμμανουήλ και να καμφθούν οι αντιρρήσεις των πέντε (συνδικαλιστών).
Ο κ. Χατζηεμμανουήλ δηλώνει:
" ............... Το κείμενο είναι τελικά 70% δικό σας και 30% δικό μας ........... Η σύμβαση βρίσκεται ήδη στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και την Επιτροπή Ανταγωνισμού για να δοθούν οι απαιτούμενες εγκρίσεις και τον Νοέμβριο θα είμαστε έτοιμοι για υπογραφή ................"

Στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και την Επιτροπή Ανταγωνισμού πιο κείμενο πήγε και πήρε έγκριση;

Να το ξαναπώ για όσους δεν το κατάλαβαν;


Στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και την Επιτροπή Ανταγωνισμού πιο κείμενο πήγε και πήρε έγκριση;

Στο Υπουργείο Οικονομικών πιο κείμενο παραδόθηκε για να γίνει νομοθετική ρύθμιση;

Λοιπόν αγαπητοί μου συνάδελφοι τέρμα το παραμύθι.
Ούτε νομοθετική ρύθμιση πρόκειται να γίνει, ούτε συμβάσεις πρόκειται να υπογραφούν.
Όπως πρόσφατα "πρότεινε" και ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς κ. Σάλλας, ο οργανισμός οδεύει προς ιδιωτικοποίηση. Ίσως μάλιστα το νέο αφεντικό του ΟΠΑΠ να κατευθύνει τις τελευταίες αλλοπρόσαλλες ενέργειες

Ας ξυπνήσουμε επιτέλους και ας δούμε πως θα σώσουμε τη δουλειά μας.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ 5 ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΜΠΑΛΩΣΟΥΝΕ ΤΑ ΚΛΩΝΑΡΑΚΙΑ.ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥΣ 7 ΦΟΡΕΣ ΕΡHΜΗΝ ΤΟΥ ΟΠAΠ;

Giannis είπε...

Ο Κλωνάρης μας τελείωσε.
Πλέον και ο πιο αδαής κατάλαβε το παιχνίδι που μας έπαιζε. Ευτυχώς και μέσα στην ΠΟΕΠΠΠ υπάρχουν άνθρωποι που τον πήραν χαμπάρι και έπαψαν να παίζουν το παιχνίδι του.
Πέρυσι αν θυμάστε, κάποιοι ήθελαν να του στήσουν άγαλμα!!!!!
Να δω τι θα κάνουν τώρα τα κλωναράκια, που λέει και ο BEST, καθότι ετερόφωτα. Αναζητούν εναγωνίως πηγή φωτός για να δηλώσουν παρών! Αλλιώς θα γίνουν αόρατοι!!!