powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΝΕΚΡΟΣ;


Χθες το βράδυ, λίγο μετά τις 9:00, την ώρα που οι περισσότεροι κλείνουμε τα μαγαζιά μας, σε κεντρικότατο δρόμο της Ν. Σμύρνης, ληστής δολοφόνησε εν ψυχρώ 35άχρονο υπάλληλο πρακτορείου ΠΡΟΠΟ. Στη θέση του θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε από μας. Σήμερα το πρωί έγινε νέα ληστεία, αναίμακτη αυτή τη φορά, σε πρακτορείο στο Ίλιον.
Η αδράνεια των αστυνομικών αρχών και η πλήρης απουσία αστυνόμευσης έχουν αποθρασύνει κακοποιά στοιχεία που δρουν ανενόχλητοι. Σε ότι αφορά την εγκληματικότητα η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη πλέον και τα πρακτορεία είναι εύκολος στόχος. Και εμείς τι κάνουμε;
Καθόμαστε και περιμένουμε τη σειρά μας!
Πρέπει να παρθούν πρωτοβουλίες ΤΩΡΑ. Τώρα που το θέμα είναι ζεστό και «παίζει» στα ΜΜΕ.
Πρέπει να συγκληθεί έκτακτη συνεδρίαση του προεδρείου της ΠΟΕΠΠΠ, σήμερα, με τηλεδιάσκεψη, τηλεφωνικά, δεν ξέρω πως αλλιώς και να αντιδράσουμε άμεσα.
Μπορούμε αύριο κι όλας να κλείσουμε τα μαγαζιά μας και να διαμαρτυρηθούμε έξω από τα γραφεία του ΟΠΑΠ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τις αστυνομικές διευθύνσεις στις μεγάλες πόλεις και τις Νομαρχίες στις υπόλοιπες. Πρέπει να γίνει αισθητή η αντίδρασή μας ΑΜΕΣΑ.
Προτάσεις έχουνε γίνει πολλές και συζητήσεις, και επαφές με τον ΟΠΑΠ και την αστυνομία. Η υλοποίησή τους όμως έμεινε στα χαρτιά.
ΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΟΛΟΙ.

ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.

3 σχόλια:

Giannis είπε...

Ένας blogger, γείτονας του υπαλλήλου που σκοτώθηκε, έγραψε για το ΣΟΚ που προκάλεσε στη γειτονιά τους η δολοφονία.

steve@mess είπε...

epitelous as mpei ena telos se ayto to ergo komodia..

Giannis είπε...

Μεσημέριασε και ακόμη να δούμε αντίδραση της ΠΟΕΠΠΠ!