powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

Η ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Χθες έκλεισε ο 4ος και τελευταίος διαγωνισμός του επετειακού ΠΡΟΠΟ 13.
Όσοι ήθελαν να συμμετάσχουν σ’ αυτούς τους επετειακούς διαγωνισμούς είχαν την τελευταία ευκαιρία τους χθες το μεσημέρι στις 4:00 μ.μ. που έκλεισε το ΠΡΟΠΟ 13.
Τα διαφημιστικά σποτ όμως συνεχίστηκαν και μετά το κλείσιμο του τελευταίου διαγωνισμού.
Συγκεκριμένα χθες το βράδυ κατά τις 10:45 μ.μ. παρακολουθούσα με τα παιδιά μου κάποιο έργο στο ΣΤΑΡ. Με το που τελείωσε, βλέπω έκπληκτος διαφήμιση για το ΠΡΟΠΟ 13. Για κάποια δευτερόλεπτα αναρωτήθηκα μήπως κάνω λάθος.
Γρήγορα όμως συνειδητοποίησα ότι δεν κάνω λάθος. Είχε μέσα χθεσινά Γερμανικά παιχνίδια και είχε έρθει και ανακοίνωση στη μηχανή ότι αυτός ήταν ο τελευταίος διαγωνισμός.
Με λίγα λόγια ο ΟΠΑΠ πέταξε στο καλάθι των αχρήστων διαφημιστικό χρόνο που θα μπορούσε να αξιοποιήσει για τους σκοπούς της επιχείρησης. Αντίθετα οι υπάλληλοι που ασχολήθηκαν με το project του επετειακού ΠΡΟΠΟ 13 μας έδειξαν για μία ακόμη φορά ότι είναι ανίκανοι. Αντιμετώπισαν το θέμα με φοβερή προχειρότητα. Αυτοί οι άνθρωποι ξέρουν ότι δεν θα έχουν κάποιες συνέπειες αν δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Αν κάποιος τους είχε «τραβήξει τ’ αυτιά» από την πρώτη βδομάδα με αυτά που είχαν κάνει όταν άρχισε το ΠΡΟΠΟ 13, σήμερα θα ήταν πιο προσεκτικοί. Απ’ ότι φαίνεται όμως ούτε και την διοίκηση νοιάζει.
Το τελευταίο μήνα διαπίστωσα τις Παρασκευές μια ελαστικότητα στο ωράριο απασχόλησης των υπαλλήλων του ΟΠΑΠ. Όποτε χρειάστηκα κάποιον υπεύθυνο δεν τον βρήκα στο γραφείο του. Προχθές Παρασκευή, έτυχε να βρίσκομαι εκτός καταστήματος και οδηγούσα στην Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος του Νταλίππη, για όσους ξέρουν από Θεσσαλονίκη. Ξαφνικά διασχίζει, μπροστά μου, το δρόμο προϊστάμενος της διεύθυνσης Βορείου Ελλάδος. Ήταν 12:15 το μεσημέρι. Πληροφοριακά το σημείο για το οποίο γίνεται λόγος βρίσκεται στην ανατολική είσοδο της πόλης. Τα γραφεία του ΟΠΑΠ βρίσκονται στην δυτική είσοδο. Είνει γύρω στα 10-12 χλμ. μακρυά.
Κάποιος συνάδελφος πιθανόν να έψαχνε κάτι εκείνη την ώρα από τα θέματα αρμοδιότητας του εν λόγω κυρίου. Δεν πειράζει φίλε μου. Την Δευτέρα το πρωί!
Μπορεί όμως να ήταν τυχαίο. Μπορεί ο άνθρωπος να είχε άδεια. Όπως μπορεί να είχαν άδεια και οι άλλοι υπεύθυνοι που έψαχνα εγώ τις άλλες φορές. Όλα είναι δυνατά.
Εσείς κ. πρόεδρε τι έχετε να πείτε για όλ’ αυτά;

2 σχόλια:

Giannis είπε...

Η σημερινή ανάρτηση είναι εξαιρετικά αφιερωμένη στους μεγαλοπράκτορες που είναι ερωτευμένοι με τον ΟΠΑΠ και τη διοίκησή του.

Unknown είπε...

Φίλε gianni καλησπέρα. Οι ανησυχίες που καταγράφεις είναι πολύ δικαιολογημένες, αλλά, στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα. Απ ότι έμαθα το τηλέφωνο του προέδρου και της Γραμματέας, που είναι και Θεσσαλονικιά, της Ομοσπονδίας μας, πήραν φωτιά μετά και την τελευταία τους διευκρίνηση πως οι πράκτορες πρέπει να τους πουν και ένα ευχαριστώ για την δικαιολογημένη αύξηση των λογαριασμών του ΟΤΕ. Καλά!!! αυτή δεν ήταν που προεκλογικά μας παραμύθιαζε πως την σύμβαση με τον ΟΤΕ την είχε συνάψει ο Κωστάκος με την πλήρη άγνοια της Ομοσπονδίας και πως θα εναντιωθεί σε αυτήν; Άρα κάποιος άλλος είχε απόλυτο δίκαιο.Ας προσέχαμε.