powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

ΣΥΓΝΩΜΗ

Από κάποιο λάθος στο χειρισμό των ρυθμίσεων τα σχόλια των συναδέλφων τις τελευταίες 10 μέρες δεν φαίνονταν.
Το κατάλαβα μόνο μετά την επισήμανση του BEST και το διόρθωσα αμέσως.
Τα σχόλιά σας πλέον είναι στη θέση τους.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον BEST για την επισήμανση και να ζητήσω συγνώμη από όλους σας για την αναστάτωση.

2 σχόλια:

Αποστόλης είπε...

Σοκ από την εν ψυχρώ δολοφονία υπαλλήλου πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ στη Νέα Σμύρνη. Ο 35χρονος οικογενειάρχης έπεσε νεκρός από τις σφαίρες ληστή, ο οποίος εισέβαλε στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 88, στις 21:10 χθες το βράδυ.
Όταν ο υπάλληλος προέβαλε αντίσταση και αρνήθηκε να δώσει τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο, ο δράστης έστρεψε το όπλο εναντίον του και τον πυροβόλησε τρείς φορές. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.
Ο άτυχος άνδρας έπεσε αιμόφυρτος στο πάτωμα και, σύμφωνα με τις καταγγελίες περιοίκων, το ασθενοφόρο έφτασε μετά από 45 λεπτά στο σημείο, με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος.
Ο 35χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.
Πηγή: Zougla.gr

Φτάνει πια έλεος ΟΧΙ!!!!!!!!!!! άλλοι νεκροί…

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΟΠΑΠ

Unknown είπε...

Αλλοίμονο μας συνάδελφοι. Και όποιος δεν έχει αντικρύσει την κρύα κάνη του πιστολου να τον σημαδεύει, δύσκολα να καταλάβει τα συναισθήματα του. Πριν λίγο καιρό ο λαλίστατος κ Κλωναρης, έθιξε το προηγούμενο προεδρείο της Ένωσης, Θεσσαλονίκης- Φαργκανης-Κοτανης-Τζουμας-Βασιλειάδης κλπ, για την υπόδειξη του μετά από έρευνα αγοράς, ασφαλιστικής εταιρίας που να καλύπτει οικονομικά και της περιπτώσεις ληστείας εντός και εκτός πρακτορείου. Επικαλέσθηκε την υποχρέωση της ΟΠΑΠ για τέτοια ασφάλιση. Αλλο ενα περίμενε δηλαδή. Φυσικά αυτή η ασφάλεια,που προτεινε η προιγούμενη Διοίκηση του Σωματείου, συνεχίζει να ασφαλίζει τους ενδιαφερόμενους. Επιτέλους δεν μπορούν να καταλάβουν πως ποιό πάνω από τις καρέκλες είναι η πρόοδος του επαγγέλματος μας και ακόμα ποιο πάνω η ζωή του;