powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

JOJOS speaking

Κάποιες σκέψεις από το φίλο μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟ που μετά τη συνεχή και αδιάλειπτη παρουσία του στους αγώνες του κλάδου τα τελευταία χρόνια, αποφάσισε να κατέβει και στο στίβο του συνδικαλισμού.
ΦΙΛΕ μου Μήτσο, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, από όποιο μετερίζι κι αν αποφασίσεις να μπεις σ' αυτό τον δύσκολο αγώνα.
Εγώ θα είμαι πάντα ΔΙΠΛΑ σου.

...........................................................................................................................................................


καλημερα.

μια μερα για να φυγει αυτος ο χρονος και απο οτι φαινεται την αλλη εβδομαδα τετοια μερα θα ετοιμαζομαστε για απεργια…

την τριτη μαζι με τις στοιχηματικες εφημεριδες πρεπει να υπαρχει και η αφισσα της απεργιας.

απο δευτερα τα σωματεια πρεπει να οργανωνουν συνελευσεις για την ενημερωση των συναδερφων και τον συντονισμο των ομαδων περιφρουρησης.


το δελτιο τυπου της ομοσπονδιας πρεπει να ειναι σχεδον ετοιμο.


στραβα πρεπει να ξυπνησε η μαιμου…

ολα αυτα ομως ειναι σοβαρα και πρεπει να γινουν.
ας πεσει και βαρυ το κατσικι,πρεπει να χωνεψουμε και να συντονιστουμε.οσο δυσκολο και αν ακουγεται αυτη τη στιγμη.

παρα τις καλες προθσεις ακομη δεν εχουμε παρει επισημη απαντηση,αρα οι εξαγγελθεισες απεργιες ισχυουν.

και λιγη τροφη για το μυαλο και οχι για το στομαχι.

σε περιπτωση που παρουμε θετικη απαντηση για το φορολογικο και με τη συμβαση υπογεγραμενη,η απεργια ισχυει;

γιατι μεσα στα αιτηματα μας ηταν,απο τα πιο σημαντικα αν οχι το πιο σημαντικο,η αναβαθμιση ολων των παιχνιδιων.

τωρα αν η αναβαθμιση ολων των παιχνιδιων συνδεεται αποκλειστικα με την κλιμακωτη δεν ξερω να σας απαντησω.

παντως το συνολο των αιτηματων μας ηταν κατα την ταπεινη μου αποψη ενα πακετο που αφορουσε την βιοσιμοτητα του κλαδου.

αρα αν ικανοποιηθει κατα τα 2|3 δεν νομιζω οτι ειμαστε εξασφαλισμενοι.

μερικες σκεψεις για κλιμακωτη και αναβαθμιση.

αυτο που απασχολει τους περισσοτερους,απο οσους εχουν εκδηλωση ενστασεις τουλαχιστον,δεν ειναι η μειωση της προμηθειας ως φυσικο αποτελεσμα ενος τετοιου μετρου,αλλα το αν ειναι εφικτοι οι στοχοι που θα θεσουμε και επισης αν θα εχουμε την αγαστη συνεργασια της οπαπ πανω στο θεμα.

στοχος μας ειναι καλυτερη γκανιοτα,καλυτερο pay-out,περισσοτερα μονα αποδεκτα και φυσικα live στοιχηματισμος,ετσι ωστε να τραβηξουμε οπως ειναι θεμιτο κοσμο που παιζει στο παρανομο.

με βαση τα τωρινα δεδομενα και με τη λογικη σκεψη της μεγαλυτερης πελατειας και της μεγαλυτερης ανακυκλωσης μπορουμε να υποθεσουμε οτι δεν προκειται να βγουμε χαμενοι.

εδω ομως παιζουν ρολο πολλοι παραμετροι.

πρωτον πρεπει να υπαρχουν οι καταλληλες δικλειδες ασφαλειας ετσι ωστε η οπαπ να ειναι αναγκασμενη, ασχετα αν εμεις πιστευουμε οτι δεν προκειται να μας ριξει,να ακολουθει συγκεκριμενη και συμφωνημενη πολιτικη στη γκανιοτα,στο pay-out και στο πληθος των μονων αποδεκτων.
οποιαδηποτε παρεκλιση απο τα συμφωνημενα που δημιουργει κερδη στην οπαπ και ζημια σε μας θα πρεπει να μας επιστρεφεται.εστω να μοιραζεται μεταξυ πρακτορων και οπαπ με δικαιο τροπο.

οποιαδηποτε παρεκλιση προς τα πανω λειτουργει θετικα ουτως η αλλος γιατι σημαινει και μεγαλυτερη ανακυκλωση.

το σκεπτικο δηλαδη πρεπει να ειναι οτι ο μεγαλυτερος τζιρος ,η περισσοτερη δουλεια και τα πιο πολλα δελτια αρα και τα κερδη της εταιρειας πρεπει να εχουν ενα αντικτυπο και στη δικια μας τσεπη που ειναι το σωστο και το δικαιο.

πρεπει παντα να κοιταμε να το κανουμε 8% + που ειναι και το δικαιο.

αλλη παραμετρος που παιζει σημαντικο ρολο ειναι και η οικονομικη συγκυρια.

μπορει δηλαδη να παρουσιαζουμε το καλυτερο κουπονι,να επιστρεψουν πελατες σε εμας,αλλα η ανοδος του τζιρου να μην ειναι η αναμενομενη ,γιατι κακα τα ψεματα ο κοσμος ζοριζεται και να βρεθουμε με μειωμενη προμηθεια.

τριτη παραμετρος και πολυ σημαντικη,ειναι να μην πιασει ολη αυτη η προσπαθεια.ο κοσμος δηλαδη να μην ανταποκριθει στο νεο κουπονι,ειτε γιατι νιωθει αποστροφη για την οπαπ και δεν ξαναγυρναει πισω με τιποτα,ειτε γιατι θα υπαρχουν ιντερνετικες αδειες και θα βρισκει εξισου καλες τιμε η ακομα και καλυτερες.
οποτε τοτε μπορουν να μας πουν οτι δε φτανουν μονο αυτα αλλα πρεπει να παιζουμε και με καρτες και με τηλεφωνο και με κινητα κτλ και καταλαβαινετε που το παω η που πηγαινει απο μονο του….

σωστη σκεψη λοιπον ,να πεσουν ολες οι ιδεες στο τραπεζι απο οποιον ενδιαφερεται και πιστευει οτι μπορει να βοηθησει γιατι παντα ειναι καλυτερο η συνθεση να γινεται απο 1000 παρα απο 100.

που ξερετε μπορει και ο πιο βλακας να εχει αναπτυγμενο εμπορικο ενστικτο και να καταθεσει μια ιδεα που δεν την εχει σκεφτει κανεις μεχρι τωρα.

ας προσκαλεσουν λοιπον ολα τα σωματεια τα μελη τους ,ας ετοιμαστουν οσες προτασεις ειναι να βγουν απο τις ομαδες εργασιας ,να κατεβουν στην ομοσπονδια και απο εκει να γινει η συνθεση της τελικης προτασης.

παμε και στην αναβαθμιση.
βλεπουμε αυτες τις μερες τα μεγαλα τζακ-ποτ,αντιμετωπιζουμε την καχυποψια του κοσμου και απολογουμαστε για πραγματα που δε φταιμε.

ολα ειναι θεμα marketing.εδω δυστηχως η εταιρεια κανει ενα μεγαλο λαθος.

οι μισθοι μειωνονται,η δεη αυξανεται,τα εισητηρια των αστικων συγκοινονιων αυξανονται ,οι τιμες των τροφιμων αυξανονται,αρα μεσα σε ενα τετοιο περιβαλλον οικονομικης ασφυξιας οι σωστοι επαγγελματιες κοιτουν να βγαλουν προσφορες ετσι ωστε να τραβηξουν κοσμο ευελπιστωντας στην αυξηση του τζιρου ωστε να καλυψουν τυχον απωλειες στα κερδη.

εμεις εχουμε λαικα παιχνιδια ,που στηριζονται δηλαδη απο τα χαμηλα και μεσαια εισοδηματα και σχετικα προσφατα καναμε αυξηση στην τιμη της στηλης ,που στο λοττο εφτασε πανω απο 300%.

τα αποτελεσματα τα βλεπετε.εχει να βγει νικητης απο τον σεπτεμβριο,εχουν γινει 30 φευγα τζακ-ποτ και χθες παιχτηκαν 3,7 εκατομμυρια στηλες.την κυριακη μοιραζει παλι το ιδιο ποσο.με συγχωρειται αλλα με τετοιες τακτικες δε βγαινει νικητης ουτε τον επομενο σεπτεμβριο.

δεν ειναι ολες οι συγκυριες ιδιες.τοτε μια αυξηση της στηλης ηταν ενδεδειγμενη,σημερα ειναι απαραιτητη η μειωση για την επιβιωση του παιχνιδιου.

απλο παραδειγμα.το συστημα 58,το πιο διαδεδομενο στο λοττο,απο 19,8 πηγε σε μια μερα στα 66 ευρω.

προταση λοιπον.

ΛΑΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΛΑΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

δοκιμαστε το για 2 μηνες που λεει ο λογος να δειτε πως ανταποκρινεται ο κοσμος και αν δε τραβηξει το περνετε πισω.
δεν ειναι μονο το στοιχημα με τα μπονους στις τριαδες και στις πενταδες,η το κινο με την αμεση νικη.
δειτε και τα αλλα παιχνιδια,απο τα οποια εχουμε και 12% προμηθεια….

τελος προταση για αφισσα απεργιας.

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ

ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΑ!

τι ηπια πρωι ,πρωι…..

................................................................................

Γειά σου ΓΙΓΑΝΤΑ Μήτσο ............... που θα έλεγε ο φίλος μας ο Λάκης..............................

2 σχόλια:

ililak είπε...

ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ!!!
Οταν σας γνωρισα στην πρωτη τσιπουροσυναντηση,τοτε που ειχα απεναντι μου και το Μητσο και το Γιωργο,ησουν διπλα μου τοτε Γιαννη τωρα πλεον θα ειμαστε διπλα στον Μητσο και εσυ οπως και εγω και πολλοι μα παρα πολλοι ακομα συναδελφοι.Μπορει να ησουν εσυ στη θεση του και να ειχες διπλα σου εμας,η εγω και να ειχα διπλα μου εσας.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!
Κανενας απο την παρεα μας δεν εχει στοχο να ειναι μπροστα απο τους υπολοιπους.Η δικη μας φιλοδοξια ειναι να μην ξεχωριζουμε αλλα να ειμαστε παντα Ο ΕΝΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ .
Ισως ετσι πετυχουμε εκει που απετυχαν οι προηγουμενοι που βγηκαν μπροστα!Εμεις θα παμε να βαδισουμε ... διπλα -διπλα.
Ολη η παρεα διπλα σου...μαιμου!

Giannis είπε...

Ελπίζω να μη χρειαστούμε ποτέ αρκουδιάρη να μας περάσει χαλκά στη μύτη ή γύφτο να μας χτυπάει το ντέφι....