powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ

Θά 'λεγε κανείς πως αφού τα καταφέραμε και από την απόλυτη απογοήτευση και επικείμενη διάλυση του κλάδου μετά την αναστολή του περασμένου Ιουνίου καταφέραμε να ανασυγκροτηθούμε, να συσπειρωθούμε και να γίνουμε όλοι μια γροθιά, έτσι και για τα προβλήματά μας θα μπορούσαμε να τα διεκδικήσουμε επίσης ενωμένοι.
Αντίθετα βλέπω πως μια σημαντική μερίδα συναδέλφων επιδιώκουν τη λύση των προσωπικών τους προβλημάτων ή την βελτίωση των οικονομικών του δικού τους και μόνο μαγαζιού.
Μοιραία λοιπόν ο καθένας ερμηνεύει την "ομοψυχία" που επιδείξαμε στις απεργίες με βάση τις δικές σου επιδιώξεις και αυτές προσπαθεί να επιβάλει και στους υπόλοιπους.
Δυστυχώς οι άνθρωποι που κρατάνε σήμερα τις τύχες μας στα χέρια τους, αυτοί που αποφασίζουν δηλαδή, δεν εκφράζουν τη βούληση του μέσου πράκτορα.
Άλλοι από αφέλεια, άλλοι με σκοπιμότητα τελικά αποφασίζουν κόντρα στο κοινό αίσθημα.
Το τελικό αποτέλεσμα δεν αλλάζει.
Με τις αποφάσεις του τελευταίου εξαμήνου ο κλάδος έκανε ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ !!!!!!
Και κάποιοι αμετανόητοι ακόμη επιμένουν.
Στις δυο τελευταίες πιο κρίσιμες ΓΣ του κλάδου οργίασαν
Προσπαθούν να μας πείσουν ότι το ΜΑΥΡΟ είναι Άσπρο.
Όχι βιβλία τους φωνάζουν οι πράκτορες, κάντε ΟΕ τους λένε αυτοί. Μόνο και μόνο επειδή αυτούς τους συμφέρει. Έτσι μας φέραν τους λογισταράδες να μας κάνουν σεμινάρια στη ΓΣ.
Ο κλάδος προσπαθεί να βρει τρόπους να βγάλει τα βιβλία που μπήκαν από 1/12, για κλιμακωτή προμήθεια μιλάνε αυτοί. Μόνο και μόνο επειδή τους συμφέρει αυτούς.

Είστε μειοψηφία ρε. Πάρτε το χαμπάρι
Άλλωστε θα το διαπιστώσετε σύντομα στις επικείμενες εκλογές.

2 σχόλια:

ililak είπε...

Προς τον Γιαννη,και τους φιλους επισκεπτες της πιο αγνης σελιδας των πρακτορων.
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

Για τιμητικους λογους μεσα απο αυτη την φιλοξενη γωνια,που ο Γιαννης εχει διαθεσιμη σε ολους μας,γινεται η πρωτη δημοσια ανακοινωση της επομενης ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΤΣΙΠΟΥΡΟΚΡΑΣΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ.
Αποφασιστηκε λοιπον να πραγματοποιηθει Δευτερα 20/12/2010,στο γνωστο πλεον στεκι στην Κρηνη ΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΤΛΑΝΤΙΣ,απεναντι απο το παρκο Ολαφ Παλμε.Αυτο που διαπιστωσα απο την τελευταια μας συναντηση,καλως η κακως ...(το κακως παει σε μενα),ειναι οτι πλεον οι συναντησεις ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ!Ναι δυστυχως δεν μου επιτρεπουν να τις οργανωσω οπως πρεπει,αλλα δεχομαι ακομα και απειλητικα τηλεφωνηματα αν τις καθυστερησω!!!!
Αρα δεν εχουν να κανουν πλεον με τον κλαδο,αλλα με την παρεα,γιατι τετοιες καταστασεις δεν συμβαινουν ουτε παρατηρουνται αλλου πουθενα.
Οικογενειακη γιορτη λοιπον τα Χριστουγεννα,και πριν την χαρουμε στον στενο μας οικογενειακο κυκλο,θα προηγηθει το γλεντι με την ανοιχτη μεγαλη μας οικογενεια,που απο τα μηνυματα που δεχομαι.......αυτη την φορα θα ειναι ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!Πρεπει και επιβαλλεται να κανουμε αλλη μια φορα την υπερβαση,πρεπει καθε γλεντι να ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο,μονο αν δεν το πετυχουμε αυτο θα πουμε ....Τελος!Μεχρι τοτε θα γλενταμε οποτε μπορουμε.
ΥΓ.Με την ελπιδα να φτασουν οι καρεκλες του μαγαζιου,αυτη την φορα μια θεση δικαιουται και η Δομνα στην παρεα!

ililak είπε...

Γιαννη απο την προηγουμενη ανακοινωση ,αλλαξε το μερος συναντησης καλε μου φιλε, γιατι λογω των ημερων θελανε τα παιδια και μια μουσικη να μας φτιαξει το κεφι και την διαθεση.Ετσι λοιπον εκλεισα παλι σε ενα γνωστο μου σε γραφικο ταβερνακι με δυο μπουζουκια και ενα βιολι που θα φερει ο συναδελφος Ορφανιδης.Μεσα σε δυο μερες που ξαναγραφω στη σελιδα σου βλεπω μια απιστευτη θεληση των συναδελφων να βρεθουν στην δικη μας παρεα,την παρεα που μεχρι σημερα εσυ εχεις τιμησει σε καθε καλεσμα.Το μαγαζι ειναι απο την πασαλιδη,φτανοντας στο παρκακι και πριν το περασουμε,στριβουμε αριστερα στα 50 μ. και λιγο πριν την οδο Καυκασου.Λεγεται ταβερνα αφοι Ρουμελιωτη,και οσοι φιλοι εχουν σκοπο να κολλησουν στην παρεα μας,καλο θα ειναι να ενημερωνουν πλεον τον jojo.τηλ.2310906767 και 6938457173,το αργοτερο μεχρι το Σαββατο,για να μην εχουμε απροοπτα με την μικρη χωρητικοτητα της ταβερνας. Νασαι παντα καλα φιλε!