powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η παρέα που τους τελευταίους μήνες οργάνωσε τις τσιπουροσυναντήσεις ετοίμασε για αύριο ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ένα γλέντι για τους πράκτορες Θεσσαλονίκης και όμορων νομών.
Το εν λόγω γεγονός θα λάβει χώρα στην ταβέρνα των αδελφών Ρουμελιώτη στην Καλαμαριά.
Μπορείτε να δείτε που βρίσκεται η ταβέρνα ΕΔΩ
Μεζεδάκι, τσιπουράκι και μουσική για όλα τα γούστα.
Προσέλευση μετά το κλείσιμο των μαγαζιών μας κατά τις 10:00μμ
Το μπουζούκι και την κιθάρα του μαγαζιού θα συνοδεύσει βιολί, χορηγία συναδέλφου από την Καλαμαριά.
Το ποντιακό στοιχείο της παρέας μεριμνά για να υπάρξει και ποντιακό πρόγραμμα.
Οι πληροφορίες λένε πως οι εναπομείναντες θέσεις δεν είναι πολλές. Όποιος θέλει μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στον jojo στο τηλ. 6974 309064.
Διαφορετικά ας έρθει κατευθείαν από εκεί. Δεν θα μείνει κανείς απ' έξω.
Πολλοί θα δώσουν το παρών μετά συζύγων ή συντρόφων.

1 σχόλιο:

ililak είπε...

Εδω ειμαστε φιλε μου.Εδω γιατι μονο εδω θελω σημερα να μιλησω και μαλιστα βραδυατικα.Χωρις γιατι και πως θελω να ξερεις,ποσο πολυ εχω εκτιμησει την παρουσια σου σε ολες τις συναντησεις μας.Δεν εκτιμαω το οτι δινεις το παρων,την ΠΑΡΟΥΣΙΑ σου εκτιμαω γιατι παντα κατι θα προσθεσει σε ολους.Διαβαζοντας σημερα αλλη μια φορα την μελετη σου στην κλιμακωτη,αυτο που μου εκανε ακομα μεγαλυτερη εντυπωση περα απο την αρτια αναλυση ειναι το οτι προσεγγιζεις αυτο το τοσο λεπτο θεμα με μια συντηρητικη πολιτικη,κατι που ΜΟΝΟ εσυ εχεις πετυχει μεχρι σημερα σε τετοιο βαθμο,γι αυτο και πιστευω πως μεσα απο την προταση σου αν δεν εφαρμοστει κατα γραμμα,η οποια μελλοντικη εξελιξη προκυψει,ΑΝ και ΟΠΟΤΕ οπως πολυ σωστα ειπες, παλι θα στηριζεται στην αναλυση σου.
Γιατι?..........μα γιατι απλα δεν γινεται να ειναι σε διαφορετικη βαση φιλε.Λοιπον για να παω για ξαπλα,μαζι με ολες τις δικες σου αναλυσεις και την εξυπναδα,την εμπειρια του Στρατου,την μουρλα του Θαναση,τους απιστευτους κυριολεχτικα jojous,την πολυτιμη στηριξη των υπολοιπων,βγαζει μια χημεια η ομαδα σιγουρα.Τωρα τι υλικο θα βγει στο τελος απο αυτη την χημεια ποιος ξερει?........μπορει νιτρογλυκερινη!