powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου και μετά τη συγκρότησή του, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ της Ένωσής μας που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές.
Το κλίμα ήταν συναινετικό και προς τιμή όλων το επίπεδο της συνεδρίασης κρατήθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα.
Την συνεδρίαση παρακολούθησαν πάρα πολλοί αντιπρόσωποι αλλά και πολλοί πράκτορες.
Η μεγάλη προσέλευση μας χαροποίησε όλους, μας βοήθησε να δούμε πιο ελπιδοφόρα το μέλλον μας και απέδειξε ότι όλο και περισσότεροι συνάδελφοι κατανοούν την κρισιμότητα των ημερών και είναι διατεθειμένοι να συσπειρωθούν γύρω από τα συνδικαλιστικά μας όργανα και να αγωνιστούν για ένα καλύτερο αύριο.
Έγινε ενημέρωση από το ΔΣ για τα τρέχοντα πολύ σοβαρά θέματα που απασχολούν τον κλάδο, όπως το σχέδιο νόμου για τα παίγνια, την εισαγωγή των νέων παιχνιδιών, τις εκκρεμότητες με τον ΟΠΑΠ για την πλήρη εφαρμογή της σύμβασης και των δικαιωμάτων μας που απορρέουν απ' αυτήν, τις εξελίξεις για το φορολογικό κ.α.
Ακούστηκαν προτάσεις τόσο από τα μέλη του ΔΣ και τους αντιπροσώπους, όσο και από απλούς πράκτορες. Φυσικά η παρουσία και οι παρεμβάσεις του νομικού συμβούλου της Ένωσης κ. Ζιάννη ήταν κάτι παραπάνω από καταλυτική.
Διαπιστώθηκε ένα μωσαϊκό απόψεων και θέσεων το οποίο πρέπει να αξιοποιηθεί δεόντως.
Σ' αυτά τα πλαίσια αποφασίστηκε να συγκροτηθούν ομάδες εργασίας που θα καταγράψουν, επεξεργαστούν και κωδικοποιήσουν τις προτάσεις και τις απόψεις των συναδέλφων προκειμένου να οργανωθούμε και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την αντιμετώπιση των θεμάτων που μας απασχολούν.
Έτσι λοιπόν σήμερα Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου θα γίνει συνάντηση στα γραφεία της Ένωσης, Ι. Δραγούμη 39 τηλ. 2310547148 από τις 3:00 το μεσημέρι με κυρίως θέμα το νομοσχέδιο για τα παίγνια.
Την συνάντηση θα συντονίσουν ο Στράτος ο Κοττάνης αντιπρόεδρος της Ένωσης, ο Γιώργος ο Μαναζής (ταμίας) και ο Δημήτρης ο Γραμματικόπουλος (αντιπρόσωπος).
Παρών θα είναι και ο νομικός μας σύμβουλος κ. Ζιάννης.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ.

Συνάδελφοι η παρουσία μας είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική.
Ελάτε να διαμορφώσουμε όλοι μαζί το αύριο του επαγγέλματός μας.
Κρατάμε την τύχη μας στα χέρια μας.
Ας μην αφήσουμε αυτούς που επιβουλεύονται το ψωμί των παιδιών μας να περάσει το δικό τους.

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Γιαννη χαιρομαι που σε βλεπω τοσο ενεργοποιημενο και αποφασισμενο να επεμβεις στα πραγματα,να βοηθησεις με ολες σου τις δυναμεις και η χαρα μου πολλαπλασιαζεται οταν βλεπω τον Δημητρη να γκαζωνει και να τα δινει ολα,με την συμπαρασταση του Στρατου και την συναινεση ολων των εκλεγμενων στο σωματειο,απο τη δυναμικη μας προεδρο μεχρι τον τελευταιο απο μας.
Απο εμας κατι αρχισε πριν μηνες,το συνεχιζουμε το παλευουμε το προσπαθουμε,με την ελπιδα να το ολοκληρωσουμε.
Γιαννη χαιρομαι πολυ !και απαιτω πλεον η φωνη του ΠΡΑΚΤΟΡΑ να δυναμωσει!!!!!
Αυτο που σου τονιζω σαν επιτακτικη αναγκη,και εσυ σεμνα μου απαντας ..Λακη ο καθενας ας πει Ο,ΤΙ θελει,ΟΠΩΣ το θελει.
Βοηθηστε φιλοι,ολοι εσεις που καθημερινα επι χρονια ριχνετε ενα βλεφαρο εδω.Βοηθειστε ολοι μα ολοι!!!
Ειναι η φωνη του ΠΡΑΚΤΟΡΑ,αυτη η γωνια μας στο διαδικτυο ειναι ΑΓΝΗ,παραμενει ΦΙΛΟΞΕΝΗ,ηταν ανεκαθεν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ,και σημερα μας χρειαζεται και την χρειαζομαστε οσο ποτε αλλοτε!
Ελατε φιλοι να την κανουμε βημα για να ακουστουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ,ελατε να πειτε οτι πιστευετε,ελατε να την δυναμωσουμε,ειναι μικρη ομως ολους μας χωραει!
Ο επομενος...

Unknown είπε...

Μπηκα απο τον παληο μου λογαριασμο που ειχα,και σαν xaselazaraki,εξακολουθω να ειμαι μεχρι σημερα ο ililak- Λακης που exasa πολλες φορες,που exasa πολλα στη ζωη μου,που ομως δεν exasa ποτε !..........χωρις να προσπαθω !
Οσο θα προσπαθω,οσο θα παλευω,οσο θα ψαχνω με ποιο τροπο θα κερδισω,με ποιο τροπο θα πετυχω αυτα που ονειρευτηκα, ΔΕΝ θα με νοιαζει αν χασω στο τελος,ετσι.......xaselazaraki..

Giannis είπε...

Ήρθε η ώρα να γίνεις kerdiselazaraki
Να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.
Άλλωστε τους ΕΦΙΑΛΤΕΣ τους πνίξαμε ένα βράδυ στο τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο και τους στείλαμε να συναντήσουν τη χαμένη ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ.
ΘΥΜΑΣΑΙ;
Φίλε Λάκη ήρθε η ώρα να γκρεμίσουμε τους τοίχους
ΜΑΖΙ
Πιστεύω πραγματικά ότι αρχίζει ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ