powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011 upd

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΡΓΕΙ

Το ξεκίνησαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και δήλωσε συμμετοχή μέχρι και η κουτσή Μαρία.

ΑΥΡΙΟ λοιπόν ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΡΓΕΙ !!!!

ΟΛΗ ?

ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ

Τα πρακτορεία ΠΡΟΠΟ ΔΕΝ απεργούν.
Τα πρακτορεία ΠΡΟΠΟ δεν είναι μέρος αυτής της κοινωνίας που δέχεται τον ΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΝΤ.
Τα πρακτορεία ΠΡΟΠΟ δεν χρειάζονται και δεν αναζητούν τη συμπαράσταση κανενός !!!!!

Αύριο λοιπόν ...............

ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΡΓΕΙ

Η ποεπππ αποφάσισε ότι ΔΕΝ είμαστε με όλους
Είμαστε με τους ΣΧΕΔΟΝ.

Όσοι από τους πράκτορες πιστεύουν ότι δεν ανήκουμε στους ΣΧΕΔΟΝ αλλά είμαστε με ΟΛΟΥΣ, θα συγκεντρωθούμε αύριο .....................

10:30 π.μ. μπροστά στα γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ (Ι. Δραγούμη 39) .......

για να πάρουμε μέρος στην πορεία μαζί με ΟΛΟΥΣ τους πολίτες αυτής της χώρας.


update

Δώσαμε το παρόν σε μια μεγαλειώδη φιλειρηνική συγκέντρωση με όγκο, παλμό και αποφασιστικότητα από πλευράς συμμετεχόντων.
Εμείς ήμασταν λίγοι. Οι υπόλοιποι όμως ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.
Υπήρχαν τρεις συγκεντρώσεις.
Στο άγαλμα του Βενιζέλου του ΠΑΜΕ
Στο Εργατικό κέντρο των υπόλοιπων συνδικαλιστικών οργανώσεων και
Στην Καμάρα των αντιεξουσιαστών.
Εμείς βρεθήκαμε σε αυτή του ΠΑΜΕ μια και ήταν πιο κοντά στα γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ όπου είχαμε το ραντεβού μας, αλλά και γιατί είναι η πιο ειρηνική μια και οι κουκουλοφόροι δεν τολμάνε να παρεισφρήσουν σε αυτήν.
Η πορεία που ακολούθησε έγινε μέσω των οδών Εγνατίας, Εθνικής Αμύνης, Τσιμισκή, Ίωνος Δραγούμη και κατέληξε στο Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης.
Στην Καμάρα οι δυο πορείες έγιναν μια, ενώ οι αντιεξουσιαστές είχαν διαλυθεί στα στενά γύρω από την Καμάρα και ακολούθησαν στο τέλος της πορείας.
Η πορεία ήταν τόσο μεγάλη που όταν η κεφαλή της έστριβε από Τσιμισκή σε Ίωνος Δραγούμη, η ουρά της βρίσκονταν ακόμη στην Εθνικής Αμύνης !!!!!!
Το μόνο που με στεναχώρησε ήταν ότι θα μπορούσαμε να είμαστε καμιά 20αριά τουλάχιστον άτομα για να καλύψουμε όλο το πλάτος του δρόμου (Εγνατίας ή Τσιμισκή) με ένα πανό με το κεντρικό μας σύνθημα.
Λογάριασα όμως χωρίς την ποεπππ
Και χωρίς το τοπικό μας σωματείο βεβαίως, το οποίο θα μπορούσε να έχει μια επίσημη διακρατική παρουσία.
Ίσως την άλλη φορά.



5 σχόλια:

Giannis είπε...

Στην κινητοποίηση της Τετάρτης συμμετέχουν:

Οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι εφοριακοί, οι τελωνειακοί, το προσωπικό των Ταμείων και οι εργαζόμενοι στους δήμους και στις νομαρχίες.
Οι τραπεζικοί υπάλληλοι με απόφαση της ΟΤΟΕ, το προσωπικό των ΔΕΚΟ και οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό
Οι νοσοκομειακοί γιατροί, οι γιατροί στο ΙΚΑ, στο ΕΚΑΒ και στην πρόνοια και το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό των νοσοκομείων. Μόνο τα επείγοντα περιστατικά θα εξυπηρετούν τα νοσοκομεία.
Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές πραγματοποιούν 48ωρη απεργία την Τρίτη και την Τετάρτη.
Κλειστά τα καταστήματα, μετά από απόφαση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ).
Από τα καθήκοντά τους απέχουν την Τετάρτη δικηγόροι, γιατροί και μηχανικοί του Δημοσίου.
Στην απεργία συμμετέχουν και οι δημοσιογράφοι, από τις 6.00 π.μ. της Τετάρτης έως τις 6.00 π.μ. της Πέμπτης, 24 Φεβρουαρίου.
Σε ό,τι αφορά στις μετακινήσεις:

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και ο προαστιακός
Το Μετρό θα λειτουργεί όλη την ημέρα, πηγαίνοντας όμως μόνο μέχρι Δουκίσσης Πλακεντίας
Το Τραμ θα λειτουργήσει κανονικά από 06:00 μέχρι 22:00
Ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος θα κινηθεί από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, ώστε να μπορέσουν να μετακινηθούν όσοι θα συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια
Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια, καθώς η ΠΝΟ αποφάσισε να συμμετάσχει στην απεργία.
Καμία πτήση δεν θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 4 το απόγευμα, καθώς οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας κάνουν στάση εργασίας. Τόσο η Aegean όσο και η Olympic Air θα προχωρήσουν σε τροποίηση του πτητικού τους προγράμματος.
Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Πηγή in.gr

Giannis είπε...

Εκεί στην ποεπππ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ?????

stefani είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΑΣΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ,ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΕ ΔΥΟ ΣΤΑΡΑΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.ΟΙ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΛΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΑΝΩΝ.ΑΝΟΙΚΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ,ΣΤΗΝ ΠΟΕΠΠΠ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙς ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.ΑΝ Η ΠΟΕΠΠΠ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΩΤΑ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΤΣΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΕΝΩ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΤΗΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΖΩ ΕΓΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΥΛΟΓΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕΣΤΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ.ΠΑΝΤΕ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΝΑ ΔΕΙΝΟΥΜΕ ΜΑΧΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΩΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ.ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ.ΔΕΝ ΑΡΓΗΣΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΛΩΣΤΕ.ΚΑΛΟ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΑΛΛΑ ΓΕΝΝΑΙΟΙ.

stefani είπε...

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΝΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.

ΠΑΡΑΛΗΨΗ ΖΗΤΩ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ

stefani είπε...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΠΑΡΕΛΕΙΨΑ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΛΕΙΣΤΌ ΕΩΣ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ .