powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ !!!

Εδώ και ένα χρόνο περίπου όλοι οι κατέχοντες εξουσία έχουν βαλθεί να εξαντλήσουν και το τελευταίο ίχνος υπομονής που μας απόμεινε.

Δοκιμάζουν τις αντοχές μας. Παίζουν με την διαλλακτικότητα μας. Εκμεταλλεύονται τη μετριοπάθειά μας.

Το κράτος, αυτοί οι τυχοδιώκτες που μας κυβερνάνε δηλαδή, έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου να μας φτάσουν σε τέτοιο βαθμό εξαθλίωσης, ώστε να μην έχουμε πλέον το κουράγιο να αντιδράσουμε. Υλοποιούν ένα σχέδιο αφαίμαξης του απλού πολίτη με στόχο την μικρή περιουσία του, την αμοιβή από την εργασία του, την σύνταξή του, του πόρους που έχει για να ζήσει δηλαδή, οδηγώντας τον σε μια άνευ όρων παράδοση, αφήνοντας παράλληλα τους μεγαλοκαρχαρίες, τους μεγαλοαπατεώνες και κάθε λογής πολιτικού λαμόγιου να πλουτίζει εις βάρος μας.

Ο ΟΠΑΠ, αυτοί που τον διοικούν σήμερα δηλαδή, που εδώ και 50 χρόνια, τόσο εμείς όσο και οι πατεράδες μας γιγαντώσαμε, σε μια κρίση αμνησίας και αγνωμοσύνης, προσπαθεί να απαλλαχτεί από το βάρος της αμοιβής μας, οδηγώντας άλλους από εμάς σε αφανισμό και άλλους σε δραματική συρρίκνωση του εισοδήματός μας.

Ο ΟΔΙΕ, που με την ανοχή του στα τερτίπια της Φιλίππου Ενώσεως, συνηγορεί στην απαξίωση της τεράστιας αυτής Δημόσιας περιουσίας, οδηγώντας την, αντί πινακίου φακής, στα χέρια ολίγων αρπακτικών που έτσι κι αλλιώς τα τελευταία χρόνια λυμαίνονταν το χώρο.

Η ΠΟΕΠΠΠ, αυτοί οι τυχάρπαστοι που την παρούσα συγκυρία ως πλειοψηφία βρέθηκαν να μας εκπροσωπούν δηλαδή, άλλοτε υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα ολίγων και άλλοτε εκτελώντας έξωθεν εντολές, μας οδηγούν στην ολοκληρωτική καταστροφή. Σε έναν δρόμο χωρίς επιστροφή. Στην ολοκλήρωση του σχεδίου εξόντωσης των πρακτορείων που εδώ και λίγα χρόνια «φίλοι» κι «εχθροί» ξεκίνησαν την υλοποίησή του.

Ήρθε λοιπόν η ώρα για την επαμφοτερίζουσα αναδιατύπωση του αυτονόητου:

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!!!!!

Υπομονή τέλος

Διαλλακτικότητα τέλος

Εκμετάλλευση τέλος

Ήρθε η ώρα να μας γνωρίσετε και από την ανάποδη.

ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: