powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

Η ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΕΠΠΠ

Τελικά όπου μπερδεύτηκε ο Κλωνάρης μόνο προβλήματα βρήκαμε μπροστά μας.
Ανακατεύτηκε στις συμβάσεις, έγινε το έλα να δεις. Ένα κείμενο έκτρωμα βρίσκεται ακόμη μπροστά μας.
Ανακατεύτηκε στην ΠΟΕΠΠΠ, βγήκαν μαχαίρια μεταξύ συναδέλφων που κοινός τους στόχος ήταν η αξιοπρεπής εκπροσώπηση του κλάδου.
Ανακατεύτηκε στον ΣΕΠΠΠ, ετοιμαζόμαστε να θάψουμε ένα ισχυρό χαρτί για την ανάπτυξη του δικτύου μας.
Το ΜΟΝΟ που κατάφερε αυτός ο άνθρωπος όσο ασχολήθηκε με τα συνδικαλιστικά μας ήταν να χωρίσει τους πράκτορες σε μεν και δε. Όσοι δεν συμφωνούσαν με τις απόψεις του ήταν ΕΧΘΡΟΙ και έπρεπε να εξαφανιστούν από το δίκτυο. Είχες αντιρρήσεις, δεν ήσουνα επαγγελματίας πράκτορας. Είχες διαφορετική άποψη, ήσουν προβοκάτορας των ανταγωνιστών.
Εμείς είμαστε επαγγελματίες πράκτορες, εσείς είστε λαμόγια.
Εμείς ενδιαφερόμαστε για την ανάπτυξη του δικτύου, εσείς θέλετε να πάτε στον ανταγωνισμό.
Εμείς αυτό, εσείς εκείνο. ΕΜΕΙΣ κι ΑΥΤΟΙ.
Πάνω σ’ αυτή τη λογική στήθηκε το κείμενο των συμβάσεων. Πάνω σ’ αυτή τη λογική στήθηκε και ο συνεταιρισμός.
Ο ΣΕΠΠΠ λοιπόν κατά τον Κλωνάρη θα ήταν ένας συνεταιρισμός 700-1000 πρακτόρων ΟΠΑΠ που θα γ@@@@σε και θα ‘δερνε στην αγορά εξασφαλίζοντας στα μέλη του κέρδη πολλαπλάσια των προμηθειών τους από τον ΟΠΑΠ
«Ο ΣΕΠΠΠ δεν είναι ΠΟΕΠΠΠ, δεν θα κάνουμε μέλος οποιονδήποτε» έλεγε, γι αυτό και η αίτηση συμμετοχής στον ΣΕΠΠΠ ήταν υπό την έγκριση του Δ.Σ..
«Δεν θα κάνουμε μέλη δυο πρακτορεία από την ίδια περιοχή για να μην έχουμε ανταγωνισμό μεταξύ μας».
Με τους «οραματισμούς» του Κλωνάρη ένοιωθες συνεχώς ότι η δουλειά σου απειλείται. Ότι αύριο μπορεί να χάσεις ένα μέρος του εισοδήματός σου, όχι γιατί κάτι δεν έκανες καλά, αλλά γιατί έτσι αποφάσισε κάποιος Κλωνάρης.
Αυτό όμως που πήγες να δημιουργήσεις κ. Κλωνάρη δεν είναι συνεταιρισμός πρακτόρων ΟΠΑΠ. Είναι η Κλωνάρης και συντροφιά ΕΠΕ. Είναι ιδιωτική εταιρία με μετόχους κάποιους πράκτορες ΟΠΑΠ. Κανένα πρόβλημα. Δεν μπορείς όμως να καπηλεύεσαι την φήμη του κλάδου για να ασκήσεις τις επιχειρηματικές σου φιλοδοξίες. Φτιάξε λοιπόν την Κλωνάρης ΕΠΕ και καλή σου τύχη.
Ο Συνεταιρισμός πρέπει να δέχεται μέλη ΟΛΟΥΣ τους πράκτορες έτσι ώστε να μπορούν να ωφεληθούν όλοι οι πράκτορες από αυτή τη πρωτοβουλία. Εφόσον ο ΟΠΑΠ δέχεται κάποιον στο δίκτυο, πώς μπορείς να τον αποκλείσεις εσύ;
Πως μπορείς να πεις σε δυο γειτονικά πρακτορεία που εισπράττουν λογαριασμούς ότι κάνω μέλος εσένα και τον άλλον όχι, άρα θα πάψεις να εισπράττεις ΔΕΚΟ;
Θεώρησε λοιπόν ο κ. Κλωνάρης ότι αυτό που δημιουργήθηκε είναι κτήμα του. Κι εφόσον έπαψε πλέον να έχει ερείσματα στα συνδικαλιστικά πράγματα πρέπει να διαλυθεί. Καλά βγήκε και του τα έχωσε ο συνάδελφος από τη Δράμα. «ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΟ ΧΑΟΣ?»
Όχι ρε Κλωνάρη. Η παρουσία σου δημιουργούσε ΧΑΟΣ. Η απουσία σου έχει ηρεμήσει τα πράγματα. Και θα τα ηρεμήσει ακόμη περισσότερο αν κάτσεις στ’ αυγά σου εκεί στη Θάσο και σταματήσεις να προβοκάρεις μέσω φίλων σου συνδικαλιστών.
Απέσυρε και την εγγυητική, που κακώς ζήτησες να εκδοθεί και επιβάρυνες τον συνεταιρισμό με έξοδα, αφού δεν μας χρειάζεται τώρα. Όταν μας χρειαστεί θα φροντίσουμε οι υπόλοιποι να την εκδώσουμε. Και διοίκηση καινούργια θα ορίσουμε. Στις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ υπάρχουν λύσεις για όλα τα προβλήματα. Στο μυαλό σου μόνο υπάρχουν ανυπέρβλητα προβλήματα που οδηγούν σε αδιέξοδα.
Ο ΣΕΠΠΠ λοιπόν υπάρχει και είναι ΕΔΩ. Ας προσέξουν μόνο τα νέα μέλη του ΔΣ που θα προκύψουν προσεχώς να θέσουν τις σωστές βάσεις για την ανάπτυξή του και να απαγκιστρωθούν από τις «ιδέες» Κλωνάρη.

2 σχόλια:

non είπε...

mporeis na mou steileis to proswpiko email toy Xatziemanouil?
S eyaxaristw

Synadelfos apo thessaloniki
andreasm247@gmail.com

Giannis είπε...

chairmanoffice@opap.gr