powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ : ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΜΕ ΕΑΥΤΟΝ

Τις τελευταίες 15 μέρες η απογοήτευσή μου για τα τεκταινόμενα στον κλάδο έφτασε στο ζενίθ.
Ξεκίνησε από την ανακοίνωση της ΠΟΕΠΠΠ της 12ης Απριλίου και "ολοκληρώθηκε" με την πρόταση συνεργασίας από την ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ χθες, η οποία δεν προτείνεται ούτε σε ιθαγενείς του Αμαζονίου.
Επειδή οι ώρες είναι κρίσιμες και δεν είναι της παρούσης να αναδείξουμε λάθη, παραλήψεις και αστοχίες, θα κάνω μια πρόταση σε όλους τους εμπλεκόμενους από την πλευρά μας:

Κυρίες και κύριοι ήρθε η ώρα να αφήσετε στο σπίτι σας το όποιο συνδικαλιστικό αξίωμα που κατέχετε και να προσέλθετε ως ΑΠΛΟΙ πράκτορες σε ένα τραπέζι κατάθεσης ιδεών για να καθορίσουμε την αντιπρόταση στον ΟΠΑΠ για την σύμβαση με τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ και να οικοδομήσουμε την στρατηγική μας για ΟΛΑ τα νέα παιγνίδια του ΟΠΑΠ που έρχονται καθώς και τις αλλαγές στα παλιά. 

ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΜΕ ΕΑΥΤΟΝ. ΟΛΟΙ

Στον ΟΠΑΠ δεν έχω να προτείνω τίποτα. Έτσι κι αλλιώς σύντομα θα αντιληφθούν ότι η τακτική τους είναι αδιέξοδη.
Αυτό όμως που δεν μπορώ να μην ρωτήσω στους ιθύνοντες της Κηφισού και ιδιαίτερα στον πρόεδρο κ. Kamil Ziegler είναι το γιατί επιχειρούν να εμπλέξουν τόσο το Οργανισμό όσο κι εμάς σε περιπέτειες.
Κύριοι παραβιάσατε πολλές φορές την σύμβαση με τους πράκτορες, τις περισσότερες φορές με την ανοχή μας.
Τώρα όμως, ελπίζω από ελλειπή ενημέρωση, επιχειρείτε να γκρεμίσετε τα πάντα. Και εξηγούμαι:
Η σύμβαση μεταξύ μας προβλέπει στο προοίμιο:




Απ ότι βλέπετε, αν το έχετε ξεχάσει, η σύμβαση προβλέπει ότι εξαιρείται ΜΟΝΟ το Στιγμιαίο Λαχείο. Για τα Λαχεία κλήρωσης δεν προβλέπει εξαίρεση. Κάτι που σημαίνει ότι ή διαθέτετε τα Λαχεία κλήρωσης ΜΟΝΟ μέσω των πρακτορείων, ή αρκεί μια προσφυγή στη δικαιοσύνη ενός και μόνο πράκτορα για να τινάξει ΟΛΑ στον αέρα.
Η νομική σας υπηρεσία το γνωρίζει. Και η δική μας το γνωρίζει. Απορώ πως το προσπέρασαν.

Και κάτι ακόμα. Στο μήνυμα που μας στείλατε σήμερα στις κορονίδες μας "προειδοποιείτε" ότι τυχόν παραγγελία κάποιου πράκτορα αυτόματα σημαίνει και αποδοχή των όρων της σύμβασης που καταρτίσατε ΜΟΝΟΙ σας και της εμπορικής πολιτικής που αποφασίζετε ΜΟΝΟΙ σας. Και μάλιστα αυτή την απειλή την υιοθέτησαν ελαφρά τη καρδία η ΠΟΕΠΠΠ και σωματεία. Λες και δεν υπάρχουν νομικοί να σας πουν πόσο άστοχη είναι μια τέτοια απειλή. Αυτά κύριοι ίσως ισχύουν στην Μποτσουάνα. Αν και η Ελλάδα βρίσκεται σε τόσο εξαθλιωμένη κατάσταση που όλοι γνωρίζουμε, η δικαιοσύνη της χώρας μας δεν έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα για να αποδεχθεί αποικιοκρατικού τύπου συμβάσεις με αυτόματη ισχύ !!!!!!!
Δικαίωμά σας να το επιχειρήσετε. Άλλωστε λοταρία διοικείτε έχετε δικαίωμα να δοκιμάσετε την τύχη σας. Από τώρα όμως σας λέω ότι έχετε τις πιθανότητες του 12 στα 12 στο κίνο. 


ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: