powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα Παρασκευή 29 Οκτωβρίου έχουμε συνάντηση στο πρακτορείο του Δημητρη Γραμματικοπουλου ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 62 για να μιλήσουμε για όλα τα θέματα που μας απασχολούν και φυσικά για την ΑΠΕΡΓΙΑ της επομένης παρασκευής.

Θα παραβρεθούν η πρόεδρος και μέλη του σωματείου ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Στην συγκέντρωση της Παρασκευής μπορούν να έρθουν όλοι οι πράκτορες
του Ανατολικού τομέα από τους κεντρικούς (Γραμματικοπουλος, Προδρομιδης, Κερμελιδου, Κλαδας, Γαιτανη, Φαργκανης, Βαλαβανης,,Αργυροπουλου) και όποιος άλλος συνάδελφος το
επιθυμεί.


Η πρόσκληση είναι ανοικτή για όλους


Επίσης θα γίνει ενημέρωση σε όλους τους συναδέλφους για το θέμα της προσφυγής στο ΣΤΕ έτσι ώστε να κρίνουν αν θέλουν να συμμετέχουν η όχι σε αυτή την κίνηση.
Τηλέφωνο για πληροφορίες 2310 906767

1 σχόλιο:

Φαργκάνης Νίκος είπε...

Κατά το τελευταίο Δ.Σ. της ΕΠΟΘΧ αποφασίστηκε, τόσο από τα μέλη του Δ.Σ. όσο και από τους τομεάρχες (κεντρικούς) να γίνουν ενημερώσεις όσον αφόρα την απεργία της Παρασκευής στις 5/11/2010.
Στα πλαίσιο αυτής της ενημέρωσης από την Ανατολική Θεσσαλονίκη ξεκίνησε ο συνάδελφος (κεντρικός) Γραμματικόπουλος να ενημερώσει τους πράκτορες της περιοχής.
Παρακαλούνται οι συνάδελφοι της γύρω περιοχής και
από τους κεντρικούς που αναφέρει στην παραπάνω ανακοίνωση να είναι παρόντες.
Παράλληλα θα γίνουν και άλλες συγκεντρώσεις από μέλη του Δ.Σ. αλλά και κεντρικούς πράκτορες .
Στα πλαίσια αυτής της ενημερώσεις θα γίνει:
Tην Δευτέρα 1/11/2010 συγκέντρωση των πρακτορείων της Χαλκιδικής και ώρα 10.00 το βράδυ στον Πολύγυρο και στο πρακτορείο του συναδέλφου Νίκου Παρούκα.
Την Τρίτη συγκέντρωση στο πρακτορείο μου Αλ. Παπαναστασίου 96 για όσους συναδέλφους δεν παρακολουθήσουν την συγκέντρωση στο πρακτορείο του κ. Γραμματικόπουλου.
Την Τετάρτη συγκέντρωση των συναδέλφων από τις περιοχές: Ν.Μηχανιώνα, Περαία, Ν.Επιβάτες, Αγ. Τριάδα, Επανωμή, Πλαγιάρη, Τρίλοφο, Καρδία, Ρύσιο, Θέρμη, Τριάδι κλπ. Παρακαλούνται οι κεντρικοί των ανωτέρω περιοχών να συνδράμουν στην ειδοποίηση των συναδέλφων.
Αυτές οι συγκεντρώσεις είναι που μέχρι τώρα έχουν προγραμματιστεί. Εάν κάποιος συνάδελφος έχει προγραμματίσει κάποια άλλη, καλά θα είναι να την αναρτήσει σε κάποιο site των πρακτόρων.
Η ΑΠΕΡΓΙΑ πρέπει να σπάσει και το προηγούμενο ρεκόρ!!!!!!!!!!!!!