powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΣΤΗΣ ΠΟΕΠΠΠ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ

Εδώ ο πράκτορας χάνεται και τα νινιά στην ΠΟΕΠΠΠ χτενίζονται.
Φωνές απ' όλη την Ελλάδα ενώνονται και ζητούν ΕΝΑ μόνο πράγμα.
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ.
Στη ΠΟΕΠΠΠ όμως σφυρίζουν αδιάφορα.
Άλλοι γιατί δεν θέλουν την ΓΣ και την απεργία πριν τις εκλογές και άλλοι γιατί δεν έχουν το θάρρος να υψώσουν το ανάστημά τους και να ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΟΥΝ πραγματικά τους πράκτορες που τους έστειλαν στο ΔΣ της ΠΟΕΠΠΠ.
Άλλοι βέβαια δεν θέλουν καθόλου απεργία.
Είμαι πεπεισμένος πλέον ότι η πλειοψηφία της ΠΟΕΠΠΠ δεν αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία των πρακτόρων γιατί τα συμφέροντά τους δεν είναι ίδια με τα δικά μας.
Δείγματα γραφής, κακής γραφής μάλιστα, μας έδωσε η διοίκηση της ΠΟΕΠΠΠ στην συνάντηση της Θεσσαλονίκης πρόσφατα, αλλά οι περισσότεροι επαναπαυτήκατε στην παραδοχή του Τοπτσίδη ότι ήταν λάθος η αναμονή και ο εφησυχασμός της ΠΟΕΠΠΠ στις υποσχέσεις υπουργείου και ΟΠΑΠ.
Έτσι αποδεχθήκαμε την υπόσχεσή του για δυναμικές αντιδράσεις.
Από την ΠΟΕΠΠΠ όμως όχι μόνο δυναμικές αλλά ούτε καν αντιδράσεις δεν είδαμε.
Από άλλους δε της διοίκησης ακούσαμε χειρότερα στην συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.
Ο κ Μπατάρας, Β Αντιπρόεδρος, για παράδειγμα όταν ζητήσαμε εξηγήσεις για την αναστολή της απεργίας του καλοκαιριού, μας είπε "να πάμε να γαμηθούμε" και αποχώρησε υπεροπτικά.
Ο δε κ. Τοπουζλής, που φιλοδοξεί να είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΠΟΕΠΠΠ, μας είπε ότι ψήφισε υπέρ της της αναστολής επειδή το ποσοστό συμμετοχής στην απεργία θα ήταν τόσο χαμηλό που θα ξεφτιλιζόμασταν.
Μάλλον έλειπε από την Ελλάδα στον τελικό του champions league και δεν αντιλήφθηκε το 98,5%!!!!!
Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί και μια φήμη η οποία λέει ότι μέλος της διοίκησης της ΠΟΕΠΠΠ έχει βγάλει άδεια πρακτορείου στην κόρη του. Η άδεια αυτή ήταν συναδέλφου που συνταξιοδοτήθηκε. Η φήμη αυτή δεν επιβεβαιώθηκε ακόμη. Αλλά ..... "ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ".
Κύριοι σ' αυτούς τους ανθρώπους εμπιστευτήκαμε τις τύχες μας.
Κάτι πρέπει να γίνει ΑΜΕΣΑ.
Θα επαναλάβω την πρότασή μου:
Γενική συνέλευση στις 27 και 28 Οκτωβρίου σε γήπεδο 5000 θέσεων έτσι ώστε να παρακολουθήσουν τη ΓΣ όσοι πράκτορες το επιθυμούν μια και τα πρακτορεία θα είναι κλειστά λόγω της Εθνικής Επετείου.

7 σχόλια:

Giannis είπε...

Υ.Γ. Επειγόντως τσιπουροσυνάντηση για Θεσσαλονίκη και όμορους νομούς.

Φαργκάνης Νίκος είπε...

Καλημέρα
Αγαπητέ φίλε Γιάννη με ξέρεις αρκετά και σε ξέρω επίσης το ίδιο. Η αγάπη και ο πόνος για την επιβίωση είναι αναφαίρετο, για να μην πω υποχρεωτικό δικαίωμα για όλους μας. Με την σημερινή κρίση που υπάρχει παγκοσμίως, επομένως και την Ελλάδα μας, και ακόμη περισσότερο στο επάγγελμά μας, έδωσε το δικαίωμα!!!!!! σε πολλούς συναδέλφους να βγουν από την αφάνεια τους και να βάζουν κατά πάντων χυδαία και προκαλώντας τους. Το έχω πει πολλές φόρες και θα το πω άλλες τόσες ώσπου να πεθάνω. Μπορείς να με κρίνεις, όταν εσύ θα διεκδικήσεις το καλύτερο ΣΩΣΤΑ. Δεν μπορεί ο καθένας να κρίνει εκ του ασφαλούς και να κάνει τον τζάμπα μάγκα και μάλιστα χωρίς να έχει την παραμικρή γνώση περί συνδικαλιστικών ατοπημάτων και μαχαιρωμάτων. Ο παρορμητισμός ( κάτι που τον έχω και τον είχα σε μεγαλύτερο βαθμό κι εγώ) δεν είναι ότι καλύτερο και σωστότερο, όταν μάλιστα οι επιπτώσεις αγγίζουν το ψωμί αλλά και την προσωπικότητα άλλων. Άλλωστε είσαι από αυτούς που κατακεραύνωσαν , και είχες δίκιο στο πρόσωπο του Κλωνάρη που από αυθορμητισμό και παρορμητισμο ξεκινώντας παρέσυρε στο διάβα του ότι εύρισκε.
Δεν ξέρω αν θα είμαι η αν θα θέλω να είμαι σε επόμενο Δ.Σ.. Δεν επιτρέπω όμως σε ΚΑΝΕΝΑΝ να με βρίζει έτσι ασύστολα χωρίς να έχει αποδείξεις η έστω ενδείξεις. Το ξέρει κάθε πράκτορας και αν δεν το ξέρει να το μάθει. Τα Δ.Σ. και οι Γ.Σ. της ΠΟΕΠΠΠ μαγνητοφωνούνται και έχω ΟΛΑ τα πρακτικά. Είναι στην διάθεση ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ. Φτάνει!!!!!!!!!!!!!!!!! Και μιλώ ΜΟΝΟΝ για τον εαυτό μου, γιατί έμαθα να μιλώ την γλώσσα της αλήθειας. Έχω σπίτι, παιδιά και είμαι ένας από ΕΣΑΣ. Σεβαστείτε με όπως σας σέβομαι. Τα επίθετα κοπρόσκυλο, πουλημένος, αλήτης νινί , εγκάθετος, αχυράνθρωπος, καρεκλοκένταυρος, φάντασμα κλπ στον Φαργκάνη δεν ταιριάζουν. Όποιος είναι μάγκας και σωστός ας ακονίσει την μνήμη του ( όχι και πολύ) η ας έρθει να πιούμε ένα κρασάκι να του την ακονίσω εγώ, για να ανακαλέσει όλα αυτά τα κατάπτυστα επίθετα. Είμαι στην διάθεση ΚΑΘΕ καλοπροαίρετου συναδέλφου.

ililak είπε...

Φιλε Γιαννη,η επιθυμια σου να βρεθουμε,ειναι και δικη μας,(χρησιμοποιω πληθυντικο,εκπροσωποντας πιστευω την σπειρα...jojo,Petran..sia).Τα παιδια ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΘΥΜΑ,ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ,την Δευτερα 25/10,σε μερος που θα σου πουμε,μακρυα απο εφιαλτες,με πρωταρχικο αιτημα ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.Τα υπολοιπα αιτηματα,θα τα αξιολογησουμε στην πορεια,η προσκληση μεσα απο το βημα που προσφερεις,ειναι κοινη για ΟΛΟΥΣ,και φυσικα για τον Νικο,που εχει ηδη γινει εκτος απο μελος του σωματειου,και επιτιμο μελος της παρεας....
Τα λεμε συντομα,για τις λεπτομερειες.
ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ,ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΡΕΙ!
Ο φιλος σου
Λακης

Giannis είπε...

Έγινε Λάκη
Δευτέρα βράδυ λοιπόν.
Ορίστε τόπο και όπως πάντα είμαι μέσα.

ililak είπε...

Γεια σου φιλε Γιαννη.
Οι εξελιξεις γενικα και παντου,ειναι απροβλεπτες,κατι αναλογο συμβαινει και στον κλαδο μας.Ως συνηθως λοιπον μας προλαβαν,και εχει ορισθει συγκεντρωση απο το σωματειο την Δευτερα,με βασει τα οσα μου ειπε,ο jojos.Εκ των πραγματων,και με δεδομενη την διαθεση απο ολους μας, να συναντηθουμε,θα προχωρησουμε με κοινη συννενοηση σε αλλαγη ημερομηνιας.Η ερχομενη εβδομαδα,θα μας κρατησει ολους σε επαφη,μεσολαβει αλλωστε και η αργια,που για μας παντα εχει ιδιαιτερη αξια.Βλεποντας και κανοντας λοιπον φιλε,θα παμε,στην επομενη συναντηση που ,ολοι θελουμε.
Ναμαστε καλα να ανταμωνουμε!

Giannis είπε...

Ραντεβού λοιπόν τη Δευτέρα στο σωματείο

ililak είπε...

Γεια σου Γιαννη
Την παρασκευη μετα το κλεισιμο,εχει συναντηση-συζητηση στο μαγαζι του jojos,κατι που πιστευω να το ξερεις.Επειδη ομως εισαι φιλαρακι,θα σου πω και ενα μυστικο....
Μολις τελειωσουμε,και οταν τελειωσουμε,θα κανουμε το μεγαλο χτυπημα,για μπυρες και σουτζουκακια.Επικεφαλης της σπειρας,ο εμπειρος....σουτζουκοφαγος Πετραν.Επικρατει οπως παντα,μεγαλη αποφασιστικοτητα,και επειδη το χτυπημα στο σουτζουκομαγαζο,μεχρι τωρα το εχουμε βαλει στα....μη ανακοινωσιμα, θα σε παρακαλουσα....να ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΑΚΡΩΣ ΜΥΣΤΙΚΟ.....
Λακης