powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΠΑΠ

H ΟΠΑΠ Α.Ε., μετά από αλλεπάλληλες συναντήσεις που είχε με το Προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Πρακτόρων (Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.), επιθυμεί να καταστήσει σαφές ότι στρατηγική της ΟΠΑΠ Α.Ε. είναι η διαρκής ενίσχυση του ρόλου του φυσικού της δικτύου (πρακτορεία) και η διεύρυνση του κύκλου εργασιών του και προς αυτό το σκοπό εργάζεται η Διοίκηση και τα στελέχη της ΟΠΑΠ Α.Ε.. Στην κατεύθυνση αυτή:
1. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. έχει αναλάβει δέσμευση για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής προσφοράς ασφάλισης των πρακτορείων της. Μετά από έρευνα αγοράς σε πολύ σύντομο χρόνο θα προτείνει την καταλληλότερη και οικονομικότερη λύση.

2. Τόσο η Διοίκηση της ΟΠΑΠ Α.Ε., όσο και η ηγεσία της Ομοσπονδίας ενημερώθηκαν αρμοδίως ότι το υπουργείο Πολιτισμού-Τουρισμού, θα επικυρώσει με το αμέσως επόμενο νομοσχέδιο το οποίο θα φέρει στη Βουλή προς ψήφιση, τις ατομικές συμβάσεις πρακτόρευσης που έχουν υπογράψει οι πράκτορες με την ΟΠΑΠ Α.Ε.

3. Επίσης η ΟΠΑΠ Α.Ε. και η ηγεσία της Ομοσπονδίας ενημερώθηκαν από τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες ότι για την έναρξη θεώρησης βιβλίων και στοιχείων του ΚΒΣ εκ μέρους των πρακτόρων θα απαιτηθεί πρόσθετος χρόνος (έως την 30-09-2010), προκειμένου να εξευρεθούν οι αναγκαίες λύσεις σε προβλήματα τα οποία έχουν ανακύψει και τα οποία έως τώρα δεν είχαν γίνει γνωστά (π.χ. ένταξη στο ΤΕΜΠΜΕ για διευθέτηση ασφαλιστικών και φορολογικών τους υποθέσεων, προσδιορισμός κλάδου ασφάλισης, φορολογικές εκκρεμότητες πρακτόρων κ.α.).

4. Ως προς τα υφιστάμενα παιχνίδια, στόχευση της ΟΠΑΠ Α.Ε. είναι η συνεχής ενίσχυση και βελτίωσή τους, ώστε αυτά να καθίστανται διαρκώς ελκυστικότερα και ανταγωνιστικότερα και αυτό το απέδειξε με το κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ που κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες, κάτι που θα εξακολουθήσει να κάνει στο αμέσως επόμενο διάστημα.

5. Αναφορικά με τα νέα παιχνίδια (τυχερά περιορισμένου κέρδους και τεχνικά), τα οποία η κυβέρνηση σκοπεύει να θεσμοθετήσει, η ΟΠΑΠ Α.Ε. εφόσον αποκτήσει άδεια οργάνωσης και διεξαγωγής τους, θα τα τοποθετήσει στην Ελληνική Επικράτεια με γνώμονα την ενίσχυση του φυσικού δικτύου των πρακτορείων της.
Ειδικότερα σε σχέση με το Internet η ΟΠΑΠ Α.Ε. ζητά τη διαμόρφωση νομοθετικού και κανονιστικού πλαισίου λειτουργίας διαδικτυακών παιχνιδιών. Στρατηγική της ΟΠΑΠ είναι η διεκδίκηση άδειας παρόχου όταν αυτές αποδοθούν από την κυβέρνηση. Η προώθηση των παιχνιδιών μέσω του διαδικτύου θα γίνεται συμπληρωματικά και όχι ανταγωνιστικά στο υπάρχον δίκτυο (πρακτορεία), με αντίστοιχους όρους, ανάλογα με τα επιτρεπόμενα παιχνίδια.

ΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΣΤΗΛΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΕΡΓΙΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΠΟΛΥ. ΔΕΝ ΛΕΩ.........
ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: