powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

H Αιτιολογική Εκθεση της ΠΟΕΠΠΠ




1) βλέπω πράγματα να λείπουν από τα έξοδα

2) τα έσοδα είναι βασισμένα σε ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ  μη ρεαλιστικές καθώς η χώρα βρίσκεται σε βαθειά ύφεση

3) τα νούμερα συντείνουν (επίτηδες κατά τη γνώμη μου) στο σημείο 0, δηλαδή σε οριακά κέρδη,  κάτι που εφόσον γίνει αποδεκτό από μεγάλο μέρος των πρακτόρων που δεν ξέρουν να αξιολογούν, με μια δήθεν υποχώρηση από πλευράς ΟΠΑΠ και αύξηση των εσόδων θα οδηγήσει θεωρητικά σε μεγαλύτερα κέρδη άρα και στην ευκολότερη αποδοχή από μια ΓΣ

Συμπερασματικά : ΟΛΟ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

Ο ΟΠΑΠ "επενδύει" εκ του ασφαλούς και κυρίως στην άγνοια του κλάδου

Κατά τη γνώμη μου αυτή η επένδυση, που άλλωστε έχει ημερομηνία λήξης (10 χρόνια)   δεν πρόκειται να αποσβησθεί ΠΟΤΕ. Πόσο μάλλον να αποφέρει κέρδη.

Ένα πράγμα θα πω από τώρα:

ΑΝ όλο αυτό το πράγμα καταλήξει (μετά από διαπραγματεύσεις) σε συμφωνία, αυτό που πρέπει να προβλεφθεί στην όποια σύμβαση υπογραφεί, είναι ρήτρα βιωσιμότητας για τα χολ, εις βάρος του ΟΠΑΠ και υπέρ των πρακτόρων.

Ήδη ο κλάδος έχει έλλειμμα στο παθητικό του και η καθαρή του θέση είναι αρνητική. Οποιαδήποτε επιβάρυνση της καθαρής μας θέσης θα είναι καταστροφική για το επάγγελμα και τον κλάδο συνολικά.

Η πρόταση μου :

Να εμμένουμε στην εφαρμογή του νόμου και να επιχειρήσουμε αλλαγή του προς το ευνοϊκότερο για μας σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις προβλέψεις του

ΜΠΟΡΟΥΜΕ



ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: