powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΘΕΜΙΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Εδώ και μια βδομάδα λειτουργεί εντός της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης Πρακτορείο του ΟΠΑΠ.

Για τους μη γνωρίζοντες οι εγκαταστάσεις της ΔΕΘ βρίσκονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και φιλοξενούν, εκτός της Γενικής Διεθνούς έκθεσης τον Σεπτέμβριο, άλλες 17 κλαδικές εκθέσεις που λειτουργούν 3-4 ημέρες η κάθε μία.

Βέβαια το «πρότυπο» πρακτορείο του ΟΠΑΠ λειτουργεί κάθε χρόνο τα τελευταία πολλά χρόνια στο ίδιο σημείο και κάθε χρόνο κάνει κληρώσεις με δώρα.

Μάλιστα τα προηγούμενα χρόνια τα δώρα ήταν σαφώς πολλαπλάσιας αξίας αφού κληρώνονταν αυτοκίνητα. Φέτος η κρίση χτύπησε και τα δώρα, και έτσι περιορίστηκαν σε κάτι laptop και χαλιά του ΕΟΜΜΕΧ.

Την προηγούμενη Παρασκευή, η Ηλεκτρονική εκδοχή της Ημερησίας, που επικαλείται ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, λέει ότι η ΠΟΕΠΠΠ διαμαρτύρεται για τη λειτουργία αυτού του «πρότυπου» πρακτορείου, που ο ΟΠΑΠ θέλει να δουλέψει σε όλες τις εκθέσεις της ΔΕΘ, 200 (!!!) μέρες το χρόνο απειλώντας τη βιωσιμότητα του κοντινότερου υφιστάμενου πρακτορείου της Κας Τερζίδου στην οδό Αγγελάκη.

Το ρεπορτάζ (;) είναι εξαιρετικά ΑΝΑΚΡΙΒΕΣ.

Κατ αρχήν δεν είδαμε πουθενά αυτή την ανακοίνωση της ΠΟΕΠΠΠ. Ούτε καν στη επίσημη ιστοσελίδα της. Είναι πολύ πιθανόν λοιπόν να μην υπάρχει ανακοίνωση της Ομοσπονδίας. Το περιεχόμενο όμως της «ανακοίνωσης» περιέχει στοιχεία που προέρχονται από το συνδικαλιστικό χώρο των πρακτόρων.

Η ουσία δεν αλλάζει.

Διαμαρτύρονται λοιπόν «κάποιοι», για τη ζημιά που γίνεται στο πρακτορείο της κας Τερζίδου, πρώην συνδικαλίστριας, που βρίσκεται κοντά στην ΔΕΘ.

Σε καμία περίπτωση στα 50 μέτρα, ούτε καν στα 200 που θεωρούμε όλοι μας ως όριο.

Και φυσικά αν αυτό το «πρότυπο» πρακτορείο λειτουργήσει και στις κλαδικές εκθέσεις δεν πρόκειται να συμπληρώσει 60 μέρες όλο το χρόνο.

Το «πρακτορείο» αυτό δεν λειτουργεί ανταγωνιστικά προς το πρακτορείο της Κας Τερζίδου αφού σε καμιά περίπτωση οι παίκτες που παίζουν εκεί δεν θα πήγαιναν στην Κα Τερζίδου αν το «πρότυπο» πρακτορείο δεν λειτουργούσε εκεί μια και οι επισκέπτες της ΔΕΘ πρέπει να αποχωρίσουν από το χώρο της έκθεσης και κατόπιν να αναζητήσουν το πρακτορείο της Κας Τεςρζίδου στην Αγγελάκη. Κάτι που μόνο φυσιολογικό δεν είναι για τους επισκέπτες της κάθε έκθεσης.

Γιατί λοιπόν τόση φασαρία;

Ένδειξη αλληλεγγύης προς την πρώην συνδικαλίστρια συνάδελφο;

Κόντρα στον ΟΠΑΠ;

Προειδοποίηση προς στελέχη του ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη;

Κάτι κρύβει αυτή η κίνηση που γρήγορα θα αποκαλυφθεί.

Την ίδια στιγμή όμως που κάποιοι δείχνουν την αλληλεγγύη του προς την Κα Τερζίδου, δείχνουν ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο προς τους υπόλοιπους συναδέλφους.

Συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη αποκλείστηκε συνάδελφος από την είσπραξη λογαριασμών των ΔΕΚΟ επειδή λέει θίγεται η εμπορικότητα του γείτονα συναδέλφου.

Οι δύο συνάδελφοι είναι μέλη του ΣΕΠΠΠ.

Όπως είναι φυσικό κάποιος από τους δύο έχει μικρότερο αριθμό μητρώου στον ΣΕΠΠΠ από τον άλλο. Έκανε αίτηση δηλαδή πριν τον γείτονά του.

Ο κ. «πρώτη αίτηση» ζήτησε από το ΔΣ του ΣΕΠΠΠ , από τον Κλωνάρη, την Τσαμπαζλή και τους υπόλοιπους δηλαδή, να μην επιτρέψουν τον κ. «δεύτερη» αίτηση να εισπράττει λογαριασμούς. Και αυτοί το αποδέχτηκαν. Ωραία ένδειξη αλληλεγγύης.

Έτσι αντιλαμβάνεσθε την ομοψυχία του κλάδου κύριοι;

ΑΥΤΟ συνάδελφοι είναι το νέο αγκάθι στους κόλπους των πρακτόρων.

Βρήκε πάλι τρόπο ο ανεκδιήγητος Κλωνάρης να μας χωρίσει σε αυτούς και εκείνους.

Στους δικούς μας και τους άλλους.

Και οι υπόλοιποι του ΔΣ συμφωνούν. Είναι το ίδιο συνυπεύθυνοι με τον Εφιάλτη των πρακτόρων τον Κλωνάρη.

Άραγε η ΠΟΕΠΠΠ τι έχει να πει γι αυτό;

Αύριο θα ζητηθεί από τον κ. «δεύτερη αίτηση» να λάβει μέρος σε δράσεις συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς άλλους συναδέλφους ή σε απεργίες της ΠΟΕΠΠΠ.

Έχετε την εντύπωση ότι θα συμμετάσχει ο κ. «δεύτερη αίτηση»;

Για ποιο λόγο; Για να τον πουλήσουν και πάλι;

Ποιος σας είπε ότι μπορείτε να στερήσετε το δικαίωμα στον συνάδελφο που εισπράττει σήμερα λογαριασμούς ΔΕΚΟ να συνεχίσει και αύριο;

Μπορείτε να αποκλείσετε τον «δεύτερο» γείτονα επειδή έκανε αίτηση αργότερα από τον «πρώτο»;

Ε λοιπόν σας λέω ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

Δεν μπορείτε να συμπεριφέρεστε στους πράκτορες σαν να είναι πρόβατα

Δεν μπορείτε πλέον να αποφασίζεται για το μέλλον τους.

Τέτοιου είδους κινήσεις λοιπόν διχάζουν τον κλάδο.

Γιατί προσπαθείτε να διαλύσετε τον κλάδο;

Γιατί θέλετε τους πράκτορες διαιρεμένους;

Τι άλλο μας ετοιμάζετε;

Επειδή είμαι σίγουρος ότι τα περισσότερα μέλη του ΔΣ του ΣΕΠΠΠ παρασύρθηκαν σε τέτοιες διχαστικές αποφάσεις και θέσεις τύπου Κλωνάρη τους καλώ άμεσα να επαναφέρουν τους κανόνες λειτουργίας του ΣΕΠΠΠ σε πραγματικά συνεταιριστική βάση.

Άλλωστε ο ΣΕΠΠΠ δεν είναι κτήμα κανενός

Δεν δημιουργήθηκε για την ελίτ των πρακτόρων.

Δημιουργήθηκε για όλους τους πράκτορες.

ΟΛΟΥΣ τους πράκτορες.

Χωρίς αποκλεισμούς.

Για να προάγει την ενότητα του κλάδου.

Για να συμβάλει στην ευημερία των μελών του

Έτσι κ. Κλωνάρη;

Ή μήπως δεν είναι έτσι;

Ακούς Κα Τσαμπαζλή;

Ακούτε κύριοι του ΔΣ;

Ακούτε κύριοι της ΠΟΕΠΠΠ;

Γιατί το πρόβλημα είναι και της ΠΟΕΠΠΠ.

Είναι κυρίως πρόβλημα της ΠΟΕΠΠΠ

Γιατί μπορεί σήμερα το πρόβλημα να αφορά λίγους πράκτορες, σε λίγο όμως θα αφορά την πλειοψηφία των πρακτόρων.

Τελικά μήπως είχαν δίκιο αυτοί που φώναζαν όταν γινόταν η συζήτηση για τις συμβάσεις; Μήπως είχαν δίκιο από τότε και για τον ΣΕΠΠΠ;

11 σχόλια:

Φαργκάνης Νίκος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑΝΝΗ
Επιτέλους έβγαλες τα άλογα από την μέση.
Και γυρίσαμε στα πιο δικά μας.
Πρόβλημα το πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην έκθεση. Και βεβαίως είναι πρόβλημα. Ανοίξτε την Φωνή των Πρακτόρων στην Γενική Συνέλευση για την ψήφιση της σύμβασης. Εγώ βέβαια τότε είχα μιλήσει για πρακτορείο που μπορεί να ανοίξει ο ΟΠΑΠ δίπλα στο καζίνο. Μου την έφερε όμως ο ΟΠΑΠ και το άνοιξε στην έκθεση. Τι κράξιμο είχαμε φάει τότε οι 5 της Θεσσαλονίκης από τον Κλωνάρη, και κυρίως εγώ, μιας και έτυχε τότε να προεδρεύω του Σωματείου της Θεσσαλονίκης, γιατί δεν υπερψηφίσαμε την σύμβαση? Και δεν θα αναφέρω ποιος την ψήφησε και ποιος όχι, αλλά ας έβγαινε τώρα, έστω ένας να μου πει ότι δεν είχα δίκιο. Έστω και η παθούσα που την υπερψήφισε. Και μη μου πείτε ότι γυρνώ στα παλιά. Άμα ξεχνάμε το παρελθόν χάνουμε και το μέλλον. Έμεινα όρθιος όμως μέχρι τώρα. Δεν έγινα πρόβατο κανενός. Ας όψονται τα τσιράκια που γυρνάνε από δω και από εκεί μπας και βγουν από την αφάνεια τους.
Αναφέρθηκες φίλε Γιάννη και στον ΣΕΕΠΠΠ. Για να ρωτήσεις στην σημερινή συγκέντρωση, πόσοι συνάδελφοι με υποστήριξαν στην πρώτη Γενική Συνέλευση του ΣΕΕΠΠΠ όταν αντέδρασα στην προτεραιότητα πρακτορείων για είσπραξη λογαριασμών? Ελάχιστοι ήταν από ΟΛΗ την Ελλάδα.
Κακόμοιροι πράκτορες!!!!!!!!! Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γίνετε μια ΓΡΟΘΙΑ για να χτυπήσουμε όποιο θεριό θέλει να μας πάρει το φαγητό που δικαιούμαστε.

Tasos είπε...

α) το ρεπορτάζ που αναφέρεις είναι εφάμιλλο των περισσοτέρων ρεπορτάζ που αφορούν το χώρο μας και στηρίζονται στο "ράδιο αρβύλα", στην παραπληροφόρηση και στις έντεχνα διοχετευμένες ειδήσεις από άγνωστες πηγές.
β) Το πρότυπο πρακτορείο της ΔΕΘ λειτουργεί εδώ και χρόνια αλλά μετά την υπογραφή της σύμβασης "λάστιχο" η ΟΠΑΠ δεν έχει το δικαίωμα δημιουργίας πρακτορείου πάρα μόνο στην περίπτωση που δεν δεχθεί κάποιος άλλος πράκτορας (με προτεραιότητα οι γειτονικοί) να το λειτουργήσει.
Θέτω και το ερώτημα: κάτω από ποιο εργασιακό καθεστώς εργάζονται οι υπάλληλοι του συγκεκριμένου πρακτορείου ?
γ) Η απόφαση της ΓΣ του ΣΕΠΠΠ περί αποκλεισμού πρακτόρων από την είσπραξη λογαριασμών είναι άκρως αντισυναδελφική. Είναι αδιανόητο στο όνομα των δημοκρατικών διαδικασιών να παίρνονται αποφάσεις από μια συγκυριακή πλειοψηφία που να οδηγούν σε αποκλεισμό των απόντων ή των μελλοντικών μελών του ΣΕΠΠΠ.
Με την ίδια λογική, στην επόμενη ΓΣ, μπορεί να δημιουργηθεί νέα πλειοψηφική άποψη που να λέει ότι την είσπραξη δικαιούνται μόνο όσοι είναι πάνω από 1,80 μ. και 120 κιλά.
Ο μόνος αποκλεισμός που πρέπει να υπάρχει είναι αυτός των αποδεδειγμένα κακοπληρωτών πρακτόρων.
δ) το παραπάνω ατόπημα μπορεί να επηρεάζει την ΠΟΕΠΠΠ και τον κλάδο γενικότερα αλλά η ΠΟΕΠΠΠ δεν έχει κανένα θεσμικό ρόλο εντός του ΣΕΠΠΠ.

Giannis είπε...

Φίλε Τάσο συμφωνώ απόλυτα.
Δεν πρέπει να επιτρέψουμε τον ΟΠΑΠ όχι πρακτορείο να ανοίξει στη ΔΕΘ αλλά ούτε και στην κορυφή του Ολύμπου αν επιχειρήσει κάτι τέτοιο
Ακόμη και αυτό του Αεροδρομίου στην Αθήνα πρέπει να τον αναγκάσουμε να κλείσει.
Αν για λόγους διαφήμισης ή άλλους θέλει να λειτουργήσει κάποιο πρακτορείο τύπου ΔΕΘ για 5-10 μέρες και συμφωνήσει το τοπικό σωματείο, τότε ας το κάνει.
Τα έσοδα όμως να μη τα διαθέτει σε "κάποιους" κοινωφελείς σκοπούς αλλά στους πράκτορες.
Στο ταμείο του εφάπαξ για παράδειγμα.

Όσο για τα ελάχιστα όρια που εξασφαλίζουν είσπραξη λογαριασμών μέσω ΣΕΠΠΠ να κατεβάσουμε το 1.80;
Ότι και να κάνω δεν μπορώ να ψηλώσω.
Τα 120 κιλά μπορώ να τα φτάσω με εντατική "καλή" διατροφή .........

Tasos είπε...

Όποια καλή πρόθεση, υπομονή και πίστη είχα για τις ενέργειες του προεδρείου της ΠΟΕΠΠΠ κατέρρευσαν μετά την λήψη του μηνύματος που αφορά την είσπραξη 1 ευρώ.
Δεν με πείραξε ότι δεν εκδόθηκε επίσημη ανακοίνωση αφού ζούμε πλέον σε εποχή κρυψίνοιας.
Δεν με πείραξε ότι η εισφορά αυτή είναι πέρα από κάθε λογική νομιμότητας (μέλος Α΄βάθμιου να πληρώνει άμεση εισφορά σε Β΄βάθμιο όργανο) αφού η νομικοί σύμβουλοι των 8000 ευρώ/μήνα σίγουρα μπορούν να βρουν το «παραθυράκι» .
Με εξόργισε η απειλή της ΠΟΕΠΠΠ (μέσω της ΟΠΑΠ) ότι αν δεν πληρώσω το 1 ευρώ τότε θα απενεργοποιηθεί η μηχανή μου.
Εγώ έτσι μεταφράζω την πρώτη παράγραφο του μηνύματος: «ΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΞΟΦΛΟΥΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ«, αφού είναι εκ του περισσού διότι έχουν προηγηθεί μηνύματα της ΟΠΑΠ σχετικά με την εξόφληση εκκαθαριστικού.
Το τονίζουν όμως τώρα στην περίπτωση που σκεφτεί κάποιος πράκτορας να πληρώσει μόνο την οφειλή του στην ΟΠΑΠ χωρίς να καταβάλει το 1 ευρώ της ΠΟΕΠΠΠ.
Δεν σκοπεύω να αποφύγω την εισφορά αλλά πρέπει να γνωρίζετε ότι πέρα από αποφάσεις με «δημοκρατικές διαδικασίες», νομικίστικους ελιγμούς και περίεργες όψιμες συνεργασίες υπάρχει και το ΦΙΛΟΤΙΜΟ.

Φαργκάνης Νίκος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
Φίλε Τάσο το θέμα της < παρακρατήσεις > του 1ος ευρώ ανά εκκαθαριστικό δεν έχει καμία σχέση με την ακέραια εξόφληση του εκκαθαριστικού του ΟΠΑΠ. Η απόφαση της ΠΟΕΠΠΠ για το 1 ευρώ ανά εκκαθαριστικό είχε παρθεί πολύ πριν ( αποφαση Γενικης Συνελευσεις ) από την απόφαση του ΟΠΑΠ. Αυτό για αποκατάσταση της αλήθειας και της μη διαστρέβλωσης πραγμάτων.

Tasos είπε...

Νίκο,
α) το μήνυμα περί κλεισίματος μηχανής σε περίπτωση μη εξόφλησης του εκκαθαριστικού το έχουμε λάβει πολλάκις.
(Σημ. κάθε φορά που το λάμβανα μου δημιουργούταν η απορία: δηλαδή μέχρι τώρα υπήρχαν περιπτώσεις που δεν έκλεινε η μηχανή σε περίπτωση χρέους?)
β) την απόφαση της ΠΟΕΠΠΠ θα ήθελα να την διαβάσω στο επίσημο σαιτ της ή να την παραλάβω την Τρίτη 21/9 μαζί με τα δελτία.
γ) ζητάω συγνώμη αλλά νόμιζα αφορούσε απόφαση του ΔΣ και όχι της ΓΣ.

Φαργκάνης Νίκος είπε...

Φίλε Τάσο
Μια διευκρίνηση για πολλούς
Μέχρι τώρα εάν είχες οφειλή στον ΟΠΑΠ μέχρι 150 ευρώ δεν σου κλείναμε την μηχανή. Το μήνυμα της μηχανής αναφέρει ότι καταργείται η ανοχή του ΟΠΑΠ.
Από εδώ και στο εξής δεν επιτρέπεται το λάθος. Λάθη κάνουν μόνον οι άνθρωποι

city είπε...

Θα προτεινα φιλε γιαννη,ενα θεμα για αναρτηση σε χρονο που εσυ θα επιλεξεις εχοντας ως αντικειμενο την αποτιμηση του διαστηματος κλωναρη στην διοικηση της ποεππ.
Να δουμε τελικα εκανε κατι καλο για τον κλαδο η ηταν μονο λογια και υποσχεσεις?
Ο κλαδος,φευγοντας ο κλωναρης τον αφηνει σε καλυτερη θεση απ'οτι ηταν οταν τον παρελαβε η σε χειροτερη?
Που τελικα πηρε λαθος δρομο αν δεν ειχε βεβαιως απο την αρχη?
Γιατι τα εκανε ολα αυτα?
κερδισε κατι και τι?


ευχαριστω!

Tasos είπε...

Ε.Π.Π.Α.Π.

ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΜΑΡΝΗ 56–ΑΘΗΝΑ ΤΚ10437ΤΗΛ.2105221364 FAX 2105238228

ΑΡ.ΕΓΚΡ.ΠΡΩΤ.ΑΘΗΝΩΝ : 2893/73



Αθήνα 25 Φεβρουαρίου 2010





ΠΡΟΣ : Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.



ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 3 -Δ/10



Σε συνέχεια της επιστολής σας για το θέμα της είσπραξης του ενός ευρώ ανά εκκαθαριστικό , το Διοικητικό Συμβούλιο
της Ε.Π.Π.Α.Π. σας επισημαίνει :

Στα πρακτικά της τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. στις 11 & 12 Δεκεμβρίου 2006 στο θέμα νούμερο 11 αναφέρεται:



«11) Στο θέμα της οικονομικής ανάκαμψης της Ομοσπονδίας και των Σωματείων αποφάσισε:

a. Η ελάχιστη συνδρομή των μελών προς τα Σωματεία-Ενώσεις, ορίζεται ετησίως στο ύψος των 30 ευρώ

b. Αυτά θα εισπράττονται για τα κατά τόπους Σωματεία-Ενώσεις, μέσω των εκκαθαριστικών του ΟΠΑΠ και θα τα καταθέτει η
ΠΟΕΠΠ στον λογαριασμό τους , αφού πρώτα παρακρατεί το 25% για έξοδα της
Ομοσπονδίας.

c. Ειδικά για το 2007 θα κρατηθεί σε δύο δόσεις των 15 ευρώ κάθε φορά, έκτακτη εισφορά όλων των πρακτόρων , για έξοδα
διαχείρισης του εφάπαξ και άλλα έκτακτα λειτουργικά έξοδα της Ομοσπονδίας.»



Από το παραπάνω ψήφισμα δεν προκύπτει απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. για είσπραξη 1 ευρώ
ανά εκκαθαριστικό. Ως εκ τούτου δεν μπορούμε να εκτελέσουμε μια απόφαση η οποία
δεν πάρθηκε ποτέ.

Επίσης σας γνωστοποιούμε ότι το Δ.Σ. της Ε.Π.Π.Α.Π. πέραν του ότι θεωρεί υπερβολικό και μη αναγκαίο το ποσό των 104 ευρώ ετησίως (ειδικά τώρα που
υπάρχουν τακτικοί πόροι) σας καλεί να επανεξετάσετε το θέμα.



Για το Δ.Σ. της Ε.Π.Π.Α.Π.



Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ



ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΩΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Giannis είπε...

"Άγνωστε φιλε" city....
Και μόνο ότι τον τελευταίο καιρό έχουμε γίνει κουλουβάχατα και κοντεύουμε να διασπαστούμε ως κλάδος είναι αρκετό για να σου απαντήσει στην απορία σου αν ο κλωνάρης έβλαψε ή ωφέλησε τον κλάδο.
Μήπως θυμάσαι πότε ξεκίνησε αυτή η διάλυση;
Την επομένη της αναστολής της απεργίας.
Μήπως θυμάσαι γιατί ανεστάλη η απεργία;
Γιατί ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ο κλωνάρης έκανε απεργία πείνας πριν αρχίσει η απεργία μας και τα πρόβατα της ΠΟΕΠΠΠ ψήφισαν υπέρ της αναστολής για να μην πάθει κάτι ο τσομπάνης τους !!!!!!
Τα θυμάσαι αυτά city;
Ή μήπως είσαι και εσύ σε αρχικό στάδιο αλτσχάιμερ;

Φαργκάνης Νίκος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Επειδή πάνω απ όλα είναι η υγεία, γνωστός συνάδελφος μας από Θεσσαλονίκη έχει πρόβλημα με την καρδία του. Θα κάνει εγχείρηση στις 30 Σεπτεμβρίου. Το αίμα που χρειάζεται βρέθηκε. Όχι όμως και τα τρία μπουκάλια αιμοπετάλια.
Όποιος συνάδελφος και όχι μόνον μπορεί να συνεισφέρει με οποιονδήποτε τρόπο να επικοινωνήσει μαζί μου στο 2310 933579.